0
Domaći fudbal

KLINSMAN JE PRIVREMENO REŠENJE: Grujić na leto dobija novog trenera, Kovač se seli u Berlin?

Objavljeno: 28.11.19 u 12:55

Jirgen Klinsman je nedavno predstavljen kao novi trener Herte iz Berlina, a po navodima Kikera biće privremeno rešenje, a onda na leto stiže prava bomba.

Nakon više od deset godina pauze Klinsman se vraća u Bundesligu. Iskusnog trenera u subotu očekuje duel protiv Borusije iz Dortmunda.

Nemački Kiker navodi da će Klinsman na klupi Herte sedeti samo do kraja sezone, a da će ga na leto zameniti Niko Kovač. Tim iz prestonice Nemačke odlučio se da angažuje Klinsmana pošto je Niko Kovač zatražio par meseci kako bi odmorio nakon rada u Bajernu iz Minhena. Zbog toga su iz  kluba odlučili da privremeno angažuju iskusnog stručnjaka u isčekivanju Kovača.

Podsetimo, Grujić igra u odličnoj formi, te ukoliko tim iz Berlina odluči da otkupi njegov ugovor od Liverpula na leto Srbin će sezonu početi sa novim trenerom koji je u prošlosti dobro sarađivao sa srpskim igračima, a posebno sa Lukom Jovićem u Ajntrahtu. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter