1
Domaći fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ O REZULTATU ZVEZDE: Nedostajala je energija, ne treba da zatvaramo oči pred problemima!

Objavljeno: 27.11.19 u 10:29

O teškom porazu Crvene zvezde protiv Bajerna iz Minhena (0:6) govorio je i Savo Milošević.

Strateg Partizana je pred putovanje u Hag na duel sa AZ Alkmarom odgovarao na pitanja domaćih novinara, a dotakao se i duela Crvene zvezde i Bajerna iz Minhena.

– To je neka naša realnost kada igramo sa najvećim evropskim ekipama. Zaista nije lako. Neću se radovati tuđoj nevolji. Ono sinoć je bilo teška utakmica po Zvezdu. Ne iznenađuje rezultat, niti ga shvatam katastrofalno. Dobro je da su igrali protiv takvog protivnika. Mi smo se isto susreli sa sličnim problemima u Mančesteru – ističe Milošević.

Dodaje Milošević da je Crvenoj zvezdi nedostajala energija.

Naš fudbal je pun problema i ne treba da zatvaramo oči pred njima. Ovakve situacije mora da koristimo da bismo izvukli pouke. Ovo govorim dobronamerno, nije mi se dopala enerija kod igrača. Gubila je Zvezda utakmice u LŠ, ali je uvek imala veću energiju od ovoga sinoć. Verovatno je teško igrati takve utakmice i u svakom meču imati energije, u svakom slučaju treba izvući pouku iz toga – rekao je Milošević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

  1. Bajern je Totenhemu i Borusiji /koji su daleko bolji timovi od CZ / u dve utakmice dao 11 golova . Isprazne su ucestale price o nedostaku energije,jer je ocigledno da je u pitanju ogromna razlika u kvalitetu .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter