0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

PRIJA MU U NOVOM SADU: Nikola Drinčić o novom ugovoru sa Vojvodinom!

Objavljeno: 27.11.19 u 16:08

Vezista Vojvodine Nikola Drinčić (35) juče je produžio ugovor sa klubom do juna 2021. godine.

Na taj način, ovaj sjajni fudbaler ostaće u redovima crveno-belih i tokom naredne sezone, u kojoj će, ako nastavi sa dosadašnjim rezultatima, „stara dama“ ponovo zaigrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

To je sigurno lepa vest kako za samog Drinčića, tako i za njegove saigrače, trenera Lalatovića, ali i sve navijače Vojvodine.

– Želim da izrazim veliku zahvalnost svima u klubu na tome što su mi ponudili produženje ugovora, jer to znači da su zadovoljni mojim igrama jednako koliko sam i ja zadovoljan svojim boravkom u Vojvodini. Kada sam dolazio ovde, potajno sam se nadao da bih baš u Vojvodini mogao da završim karijeru i, eto, drago mi je što će tako verovatno i biti – kaže Drinčić.

Produženjem ugovora sa klubom, on je pokazao da veruje u ovu ekipu Vojvodine, kao i u ostvarenje njenih budućih ciljeva.

– Ova ekipa sigurno može još bolje da igra, a pričao sam i kada sam dolazio ovde da Vojvodina ima ozbiljan i kvalitetan tim. Međutim, bilo je potrebno vreme da se svi upoznamo, zbližimo i ujedinimo, odnosno da usadimo sebi taj pobednički mentalitet. U poslednje dve godine, Vojvodina je bila daleko od borbe za Evropu, ali sada smo, kako vreme prolazi, sve bliži tome da se plasiramo na evropsku scenu. Takođe, ako smo kao cilj već zacrtali to da želimo da igramo u kvalifikacijama za Ligu Evrope, jako je bitno da i tu budemo konkurentni, a ne samo da se zadovoljimo sa učešćem u prvom kolu. Zato bih voleo da se cela ova priča još više nadogradi i da naredne sezone budemo još jači nego što smo sada – ističe Drinčić.

Međutim, da bi izborila učešće u Evropi, Voša mora nastaviti sa dobrim rezultatima, a to uopšte nije tako lako. Uostalom, već u subotu, očekuje je tradicionalno neugodno gostovanje Radu u Beogradu.

– Nastupao sam šest meseci za ekipu Rada i znam da je to tim koji ima pobednički mentalitet, u smislu da svi u klubu stvarno žive za to da njihov klub pobeđuje. Svakoj ekipi u ligi je teško kada gostuje na Banjici, pa će tako sigurno biti i nama. U odnosu na neke prethodne sezone, Rad sada ima nešto podmlađen tim, ali u sastavu su i dalje neki iskusni igrači, poput Kasalice, Trifunovića… Neće nam biti lako, ali ove sezone smo već pokazali da posebno dobro umemo da odigramo na strani. Imamo svoj cilj i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo – rekao je Drinčić.

Utakmica između Rada i Vojvodine igra se u subotu na stadionu „Kralj Petar I“ u Beogradu, sa početkom u 16 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter