0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVA SNIMANJA: Evropski skauti pratili napadača Zvezde

Objavljeno: 27.11.19 u 11:44

Ovo je bila samo jedna od epizoda, a pojedini će ispratiti decembarsko gostovanje u Atini.

Jasno je da ova sezona u Ligi šampiona nije donela uspon Crvene zvezde, a sam ulazak u elitu ‘dovodi’ zainteresovane klubove da gledaju mečeve na stadionu ‘Rajko Mitić’. I sinoć su došli gosti iz Evrope, a svoje predstavnike imali su Ren, St. Etjen, Lil i Roma, kao i ekipe iz Nemačke, Belgije i Turske. Kako saznaje HotSport, prvoligaši iz Francuske i rimski gigant su pratili Ričmonda Boaćija.

Napadač iz Gane je i pre selidbe u Kinu pre dve godine bio na meti ovih ekipa, ali je tada ‘presudila’ bolja finansijska ponuda. Pored golgetera koji je na 84 meča u crveno-belim bojama postigao 59 golova sinoć je imao nekoliko dobrih poteza u lošem izdanju Crvene zvezde.

Pored šest primljenih pogodaka golman Milan Borjan je imao čak deset odbrana, a njegov odlazak je realna opcija. na stolu je ponuda Al Ahlija (Saudijska Arabija) i ima interesovanja iz Evrope i Amerike. Odlazaka će biti i podvlačenje crte sledi posle 15. decembra.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter