6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MRKELA: Problemi postoje, prevazići ćemo ih! Podrška treneru i igračima

Objavljeno: 27.11.19 u 15:55

Crvena zvezda je protiv Bajerna doživela težak poraz, a dan kasnije hladne glave za zvanični sajt Crvene zvezde govorio je Mitar Mrkela.

Sportski direktor Crvene zvezde istakao je da je poraz od Bajerna pokazao da su potrebne promene.

– Ovaj poraz je sigurno teško pao svima nama, pokazao nam je jasno da su korekcije potrebne. Svesni smo da postoje greške koje treba ispraviti u što kraćem roku. Ali ono što želim prvo da učinim kao sportski direktor jeste da pružim maksimalnu podršku našem treneru, stručnom štabu i igračima koji su nas i doveli do toga da igramo sa Bajernom. Mislim da javnost u ovom času ne sme da zaboravi šta je sve Milojević učinio za Zvezdu u poslednje dve godine, koliko toga je doneo i što je važnije koliko može da donese klubu u perodu pred nama – naglasio je Mrkela.

Crvena zvezda je i ranije prevazilazila slične situacije, ističe sportski direktor.

– Nismo uljuljkani prethodnim uspesima i svesni smo da nam konstruktivna kritika može doneti rezultat. Igračima je neophodno pružiti podršku u ovakvim momentima jer svaka ekipa ima svoje krizne periode. Milojević zna kako da uzdigne ekipu, a igrači kako da na pravi način reaguju. Naš cilj pre početka sezone je bio osvajanje titule i igranje jedne od grupnih faza evropskih takmičenja. Mi smo na tom putu, jer igramo Ligu šampiona i prvi smo u Superligi. Problemi postoje, a Zvezda je uvek znala kako da oni budu prevazidjeni. Zvezdaši će vrlo brzo videti napredak i u igri i u odnosu prema njoj samo ih molim da podrže trenera i igrače jer je njima sada to najpotrebnije. Želimo da sačuvamo prednost na tabeli ili je uvećamo i pokušaćemo da obezbedimo proleće u Evropi. Ja ih uveravam da neće sve ostati na priči – najavljuje određene korake Mrkela.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

6 Komentara

  1. ako sam dobro ukapirao ovo su komentari zvezdasa, ali nisu sve rekli:u pohodu na ligu sampiona i igranje u njoj zvezda je samo helsinkija pobedila od nekih boljih klubova. Svi smo gledali prvo poluvreme protiv olimpijakosa, da ostade 11 na 11 bilo bo 3:0 za grke. Nije nista bolje ni u domacoj ligi: da ne zivimo u cemernoj, korunpiranoj drzavi zveda bi bila cetrta na tabeli sa nekih 7-8 bodova manje. Mit o bariju i stvaranju nove evropske zvezde je ludilo zavedenig navijaca, izmanipulisanih od onih koji se zestoko okoristise u zvezdi koju vucic obilato pomaze na vise nacina. kao i sve u ovoj zemlji tako i ovo je jedno vrzino kolo dzek pot za nekolicinu pametnih i pojilo za vecinu zabludnjelog stada.

    0
    0
    Odgovori
  2. “Ti kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško! Teško je drugima! Isto tako je i kad si glup!”(Zoran Radmilović). Znači, da samo glup čovek može verovati u Zvezdu, sa ovim trenerom!

    0
    0
    Odgovori
  3. Očekivao sam HITNU reakciju uprave Zvezde posle ove istorijske blamaže koju smo doživeli, posle još jedne hit komedije od Zvezdine igre, pod komandom nedoraslog trenera Milojevića! Umesto toga, sportski direktor Mrkela, poziva na davanje podrške ovakvom treneru koji je selektirao ovakve igrače sa ovako niskim motoričkim sposobnostima! Baš me zanima kakva će biti reakcija Mrkele kada u Atini doživimo novi debakl i primimo još jednu “peticu”?! Zar vas druže Mrkela, ne zabrinjava gol razlika Zvezde od 3:20?! Zar vas ne zabrinjava opadanje posete na Marakani, kao posledica odvratnih igara Zvezde! Zar vas ne zabrinjava to što su nas u SLS nadigrali Inđija, Napredak, Rad, Spartak, Partizan! Ali, druže Mrkela ako vi ne raegujete, ne brinite se raegovaće Marakana! Milojević će proći kao Grof!

    0
    0
    Odgovori
  4. Optuzba pod predpostavkom:umesan si u mnoge ugovore, pa zato ti i ne odgovara da dodje do promena.potrosio si ogromne pare(ko zna na sta sve) pa je najbolje da se tako nastavi.moraces da zaradis puno jer ti se moze desiti da dugo nosis bukagije.

    0
    0
    Odgovori
  5. Podrška nego što. Što duže miloje bude trener moraćete da mu plaćate sklanjalice u pingpong ligi, biće više blata u koji ćete da potonete i završite u dnu smeća koji proizvodite godinama. Izgubili ste od Totenhema i bajerna 18:0 i nego što nego podrška Miloju za sram,otne sklanjalice u pingpongu i penalima bez kraja.

    0
    0
    Odgovori
  6. Dobar deo ovih promasenih pojacanja,i potrosenih silnih miliona odradio je bas mrkela.ne zna se koliko je od toga otislo u njegov dzep,al ocigledno je da bi on voleo da potraje ovaj trener jer se odlicmo uklopio u interesnu grupu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter