8
Domaći fudbal

MILUNOVIĆ: Moramo da vidimo gde smo grešili, sve staje u 90 minuta u Grčkoj!

Objavljeno: 27.11.19 u 00:22

Nemanja Milunović je nakon teškog poraza izašao pred novinare i izneo svoje viđenje meča.

– Iskreno, ne treba trošiti reči. Ubedljivo smo poraženi. Treba izvući pouke iz ove utakmice i okrenuti se prvenstvu i šansu trebamo da tražimo u Atini. Pokazali su svoju klasu, daleko su od nivoa na kome smo mi trenutno. Opet, treba da izvučemo pouke, moramo mnogo brže i agresivnije da igramo ako nešto želimo u Evropi – rekao je Milunović.

Crvena zvezda ima nadu da može da sačuva treće mesto koje i dalje drži nakon poraza Olimpijakosa od Totenhema 4:2.

Sve staje u tih 90 minuta u Grčkoj. Treba dobro da analiziramo utakmicu i vidimo gde smo grešili, a dosta smo grešili. Treba da se konsolidujemo i da probamo u tih 90 minuta da obezbedimo proleće u Evropi – istakao je Milunović.

Nakon jednog gola zaostatka u prvom poluvremenu, Crvena zvezda je u drugih 45 minuta primila pet golova.

– Teško je sada vruće glave razmišljati o tome šta je razlog. Pali smo posle drugog gola. Zato je Bajern velika ekipa, posle drugog gola oni žele da daju još tri, četiri, imaju glad za pobedom – rekao je Milunović.

Sa stadiona – ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski 

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

8 Komentara

  1. Grci će biti napaljeni zbog isključenja u Beogradu i zbog toga što su svesni da sve od njih zavisi u ovoj utakmici! Oni će igrati na nož od samog početka, brzo i borbeno do srži! Oduvaće Zvezdu! A, onda će nejaki Uroš, koji je na klupi Zvezde, naći krivca za ubedljiv poraz u tome što igrači kao nisu ispoštovali dogovor iz svlačionice, samo neće nikada reći da je on krivac, za ovako odvratne igre Zvezde sa odvratnim strancima, koje on forsira do besvesti! Još jedna “petica” u našoj mreži, u Zvezdi sa sporom odbranom, sa zadnjim veznim igračima koji nemaju ličnost, koji se kriju na terenu, koji ne znaju da brzo iznesu loptu na protivnički deo terena, sa veznim igračima koji ne mogu zadržati loptu u nogama duže od 3 sekunde, sa tragičnim napadačem inače rezervistom iz kineske lige, jako sporim, neborbenim, indolentnim, koji ne zna sa loptom da ide pravo na protivnički gol, koji nema rešenja za situaciju “1 na 1”, konačno sa trenerom koji po znanju ne može trenirati ni fk Grafičar! U Atini će biti slike žalosnih događaja za Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta je ovaj miloje radio dve godine?pa oni igraju kao da nikad trenera nisu videli.sto puta sam reko da ta kolicina srece koju su imali ranije,ne moze vise da se ponovi.covek nema pojma o trenerskom poslu.baceni su silni milioni za dovodjenje losih igraca,pa je normalnu da se tresemo i od macve,javora….nikad gora igra,nikad gori trener,nikad gori transferi,nikad manje publike…

    0
    0
    Odgovori
  3. Milunovicu,da sam na tvom mjestu,nakon sinocne igre,uzeo bih kopacke i opremu,lijepo se zahvalio u klubu i otisao u nepoznatom pravcu kao i vecina ekipe.Nije sramota izgubiti uz neku igru,zalaganje,das dva gola,primis pet,ali onako odigrati to je za svaku osudu.Usli ste u anale,pa ako vas nije zbog toga sramota od samih sebe ,a posebno navijaca onda imate zesci problem.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ko gura ovog usporenog slepca stvarno mi nije jasno. Igra nam je kao od nazovi reprezentacije, nikad se ne zna ko igra, svi neuigrani, ne zna se koja linija je gora, svaka čast jedino Borjanu. Realno smo za ono novoizmišljeno takmičenje ispod lige Evrope, a i tamo ćemo se blamirati. Mentalitet je to, Švabe gaze i na 5:0, nikad mi nećemo biti takvi i to nam je što nam je. Treba gledati druge sportove, fudbal je za kladionicu i da imaš izgovor da pobegneš od žene, popiješ par piva.

    0
    0
    Odgovori
  5. A koliko jos ponizenja da ti shvatis u cemu je problem? Svi vide da nemas igru,da ne znas koji ti je 11 prvi tim,da igrace odmaras ni od cega,da su jadnici umorni od utakmice sa Macvom za kup u kojoj se brane u 90 minutu…da nema samokritike za losu igru,da jedan tim nije odigrao zajedno dvije utakmice,da se ne zna ko je ko u ekipi,da Marin igra veoma lose i neodgovorno..itd..itd.

    0
    0
    Odgovori
  6. Svaki put ista prica! Vase propast je i prvenstvo i kup…pa vi se branite protiv Macve u 90 minutu na Marakani???? Kilavite se svaku utakmicu u domacem prvenstvu i normalno je da vas svi u Evropi ponizavaju…nemate snage,nemate igre,nema zara u igri,valjda vam mala plata? Zaboravite Olimpijakos,jer i tamo je minimum tri razlike…caoooò

    0
    0
    Odgovori
  7. Slusaj bre ti, nemoj da nas zajebavas, ocekujes srecanm prolaz protiv Olimpijakosa, pa da OPET dodje neki PSZ, Juventus, Liverpul….. pa da opet dobijes 6 komada…… DOKLE BRE VISE ?

    0
    0
    Odgovori
  8. Nije ste vi igrači grešili! Grešio je “velemajstor kvalifikacija doktor Milojević”, koji je selektirao i sastavio tim sa igračima sa motoričkim karakteristikama jedne kornjače! On još nije shvatio da se u Evropi igra brz, i borben fudbal sa puno energije! GOL RAZLIKA VAM JE: 3:20! To sve govori!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter