7
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ: Sve je to bilo brzo za nas… Kao da postoji neki strah od odgovornosti!

Objavljeno: 27.11.19 u 00:41

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije imao šta da zameri svojim igračima nakon poraza od Bajerna 6:0.

Utakmica 5. kola Lige šampiona u potpunosti je pripala gostima koji su dominirali tokom celog meča. Na kraju su došli do ubedljive pobede i ako rezultat u prvom poluvremenu možda nije naglašavao ovako ubedljiv poraz.

Bio je ovo zaslužen trijumf Bajerna. bili su bolji od nas u svim segmentima igre. Sve je to bilo brzo za nas. Nemam šta da zamerim mojim fudbalerima – istakao je Vladan Milojević.

Potom je naveo da kod njegovih fudbalera postoji strah od odgovornosti.

Imamo neki strah svaki put. Ne kažem da Bajern nije bolji i da ne bi dobio, ali postoji taj strah od odgovornosti. Ne dopada mi se to. Moramo da vidimo kako to da ispravimo i da idemo dalje – zaključio je Milojević.

Podsetimo. 11. decembra u Pireju Crvena zvezda igra meč odluke za evropsko proleće protiv Olimpijakosa, a da bi ga obezbedili potreban im je jedan bod.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

7 Komentara

  1. Miloje, pa ti ćeš početi da navikavaš Zvezdu na šesticu…ahahahahaha…. te PSŽ, te sad Bayarn, leleeee šta uradi sa Zvezdom, de vi njega šaljite u Beogradsku zonu možda mu lakše bude tamo, možda dpbije šta nenamešteno, eeee čoveče nije ti to liga Srbijeveć liga šampiona, ti sa ovakvim timom ni ligu šampinjona nebi mogao da osvojiš a ne ligu šampiona, obruka i zvezdu i fudbalsku srbiju, de ti pakuj kofere pa pravac u inostranstvo i imam predlog, znaš gde, gde nema štampe da se ne čuje o tvojim neuspesima i od tamo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ti si diletant među trenerima! Pre izvesnog vremena si samozadovoljno poručivao kako voliš da imaš u timu igrače od poverenja! A ti tvoji igrači od poverenja su bili sve igrači sa motoričkim karakteristikama jedne kornjače, kao: Milijaš, Stojković, Savić, Čaušić, Jovičić, a sada Degenek, Rodić, Milunović, Jovančić, Kanjas, Ben, Boaći! Ti si sa kornjačama hteo da igraš Evropu i po tome se vidi koliko znaš a samo znaš da uzmeš 600 hiljada evriča na godišnjem nivou! Ako uprava hitno ne reaguje doživećeš sudbinu Grofa!

    0
    0
    Odgovori
  3. Odbojkasi,ce…kosarkasi,ce,a vaterpolisti Srbije su“posebni“…igraju svetski igru kojom se bave i koja im zivot znaci.
    Fudbaleri su „oblaci bez vode“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter