1
Evrokupovi

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

NOVI SPEKTAKL: Standardna poslednja linija Zvezde čeka Bajern, uz promene na sredini!

Objavljeno: 26.11.19 u 10:00

Izgleda da će Njegoš Petrović dobiti prednost u odnosu na Španca Kanjasa, a još je pod upitnikom nastup Matea Garsije.

Kroz istoriju su Crvena zvezda i Bajern imali interesantne okršaje, a novi spektakl sledi večeras od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’. Nemački gigant dolazi sa četiri pobede u grupi i overenim plasmanom u drugi krug i jasnom ulogom favorita.

Domaćin je spreman da pokuša da zaustavi minhensku mašineriju sa jasnom taktikom, a trener Vladan Milojević je prelomio oko startnog sastava.

Poslednja linija ostaje standardna na čelu sa golmanom Milanom Borjanom, a izgleda da je doneta odluka da zbog slabe forme Španca Kanjasa priliku od starta kao protiv Totenhema dobije Njegoš Petrović.

Pored mladog reprezentativca Srbije za kreaciju će biti zadužen Miloš Vulić. Na levoj strani zadatke će imati Aleksa Vukanović, a na desnoj verovatno Mateo Garsija pored činjenice da je rovit i nije spreman u potpunosti i alternativa je Radživ van la Para.

Dosta se očekuje od kapitena Marka Marina i napadača Ričmonda Boaćija, koji je potpuno spreman za borbu sa odbranom šampiona Nemačke.

Projektovan sastav Zvezde: Borjan, Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić, Petrović, Vulić, Garsija (Van la Para), Vukanović, Marin, Boaći.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter