5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NADMAŠILI MONAKO I ROMU: Partizan dobio još bogatiju ponudu za Strahinju Pavlovića!

Objavljeno: 26.11.19 u 12:42

Raste interesovanje za defanzivca Partizana i mladog srpskog reprezentativca.

Prethodnih dana čelnici crno-belih, pa i sam Strahinja Pavlović bili su u Francuskoj na pregovorima sa Monakom, a potom su predstavnici Rome bili u Beogradu i raspitivali se za visokog levonogog štopera.

Međutim, posao još uvek nije sklopljen, iako je sa Monakom vrlo blizu toga. ‘Kneževi’ su ponudili 10.000.000 evra plus bonuse i procente od naredne ponude, a sada je interesovanje poraslo.

Tako je, kako prenosi holandski specijalizovani sajt ‘Voetbal International’ preneo da je za njegove usloge zainteresovan Ajaks i da bi platio više od aktuelne ponude iz Francuske.

Holanđani su ga upoznali u duelu crno-belih protiv AZ Alkmara, a revanš i odlučujući meč za ishod grupe L odigraće se u četvrtak u Hagu (18:55h).

Pavlović je za samo godinu dana ostvario meteorski uspon i nametnuo se kao jedan od najboljih igrača aktuelnog tima Partizana, a za sada je definitivno i najskuplji fudbaler kog u Humskoj imaju.

0
0

5 Komentara

  1. zemljace ne lupajko otvoren prozor. zaista dugo vremena je proslo jos od vidica da se nije pojavio ovakav igrac. ako ovi u Partizanu budu pametni i strpljivi i svih 20 miliona ce dobiti.a ti moj lovac ene ti degeneci i ostali!

    0
    0
    Odgovori
  2. ma sta kazete,neimenovani izvor sa planete tanca manca tvrdi da je za paletu bukovih cepanica iz partizana zainteresovan psz i barselona i da se licitira sumom izmedju 150 i 200 miliona eura…

    0
    0
    Odgovori
    • Svaka cast ,lovac nisi,na ovo drugo licis… Gubis vreme ovde..pisi Terzicu,pa i Covicu …vidi da li ces u cetvrtak da navijas za svoj klub ili Covicev… A Terza ce sad da pripremi obracun gde su ove milijarde ulozene i kada ce se isplatiti… mislim da bi svi stanovnici Srbije mogli po 100evra da mu pomogne za sledecu godinu… Valja se….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter