6
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

LŠ: Bajern poklonio ‘šesticu’ Crvenoj zvezdi, Levandovski se igrao na ‘Marakani’

Objavljeno: 26.11.19 u 22:56

Crvena zvezda ubedljivo je poražena na stadionu ‘Rajko Mitić’ od Bajerna iz Minhena.

Crvena zvezda je najavljivala meč u kome se neće uplašiti i u kome će pokazati zube velikom Bajernu, a Bavarci im to nisu dozvolili. Od samog početka meča kontrolisali su Nemci loptu i igru. Crvena zvezda je samo jednom šutnula u gol protivnika, a protiv ovakvog tima to jednostavno nije dovoljno. Igrao se Levandovski. Poljak je postigao četiri pogotka za nešto manje od petnaest minuta. 

FOTO: FK Crvena zvezda

Već na startu meča Bavarci su imali nekoliko prilika, ali je Milan Borjan odlično reagovao. Tri puta je skinuo udarac Levandovskog. Ipak, uspeva Bajern da iz četvrtog pokušaja savlada Milana Borjana. Nakon odbitka, lopta dolazi do Kutinja, koji je centrirao, a u srcu šesnaesterca Crvene zvezde najviši u skoku bio je Gorecka, a Borjan je bio bez šansi da reaguje.

FOTO: FK Crvena zvezda

Oprobao se Gorecka i u 16. minutu ali je Borjan ovog puta uspeo da reaguje. Mučila se Crvena zvezda da pređe polovinu protivnika, a Vladan Milojević bio je vidno besan zbog razvoja situacije na terenu. Imao je Bajern veliku šansu u 40. minutu. Zatresao je mrežu Robert Levandosvki, ali je VAR soba signalizirala da Toliso igrao rukom pre dodavanja Levandovskom.

FOTO: FK Crvena zvezda

Ništa od gola, u tom trenutku ostalo je 1:0. Iako je Bajern vodio minimalnom prednošču bio je superioran na terenu po svim statističkim parametrima. Sa 70 posto poseda lopte, i čak 14 udaraca ka golu Borjana, naspram nula udaraca Crvene zvezde.

Drugo poluvreme počelo je napadom Crvene zvezde. Boaći šalje do Garsije, ali je odlično reagovala odbrana u presudnom trenutku. Degenek je u 52. minutu igrao rukom, Levandovski je pokušao da pronađe Tolisa, a defanzivac zvezde je odigrao rukom prilikom proklizavanja. Levandovski je bio siguran izvođač penala. Igrao se 59. minuzt Levandosvki je odlično reagovao na proigravanje Tolisa.

FOTO: FK Crvena zvezda

Levandovski je nastavio u istom ritmu te je ju 64. minutu ponovo uspeo da savlada Borjana. Pavaro šalje dobar centaršut sa desne strane, a Levandovski bez problema rešava situaciju. Levandovskom je prijao teren na stadionu ‘Rajko Mitić’ te je u 67. minutu došao do novog, petog gola za Bajern. Loše je reagovala odbrana domaćeg tima, a Poljak bez mnogo problema ponovo trese mrežu. Imao je Bajern još jednu dobru priliku, Toliso je izašao sam pred golmana Milana Borjana, a kanadski reprezentativac je odlično reagovao. Posle asistencije za Levandovskog kod trećeg gola i one lopte u prostor kod penal, Toliso matira Borjana u 89 minutu za konačnih 6:0

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA – BAJERN MINHEN 0:6 (0:1)
(Gorecka 14, Levandovski 53, 60, 64, 67, Tolisoa 89)
Stadion: Rajko Mitić
Sudija: Bjorn Kujpers (Holandija).

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić – Kanjas (od 61. Vulić), Petrović – Garsija (od 69. Pankov), Marin, Vukanović – Boaći.

BAJERN MINHEN: Nojer – Pavar, Martinez (od 68. Kimih), Boateng, Dejvis – Toliso, Alkantara – Koman, Gorecka, Kutinjo (od 60. Perišić) – Levandovski.

0
0

6 Komentara

  1. Slazem SE u potpunosti poceli da lice na manekene nece da igraju odbrana suplja kao nikad do sada svaka cast izuzecima podhitno da se menja tim bruka

    0
    0
    Odgovori
  2. Neboooo se otvorilooooo………..Levandovski………….evropski dzakarosi……..sta kaze Binic, Dule Savic, Dzaja, Karasi……….

    0
    0
    Odgovori
  3. Jaki su bas su jaki, ali Zvezda je ocajna bas ocajna kao i citave sezone. Nema sta da trazimo protiv olimpijakosa mozemo poslati 11 igraca rezervni sastav i izgubiti. Pocinju da lice na manekene

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter