0
Domaći fudbal

LOŠE USPOMENE: Sinovi Laneta Jovanovića pronašli Nojera, a onda je jedan izvadio sliku i ‘prozvao’ golmana Bajerna! (FOTO)

Objavljeno: 26.11.19 u 15:26

Zanimljivu anegdotu je na Tviteru otkrio novinar RTS-a Aleksandar Stojanović.

Svi se i dalje dobro sećamo gola Milana Jovanovića kada je na Mundijalu 2010. godine u Južnoj Africi postigao gol protiv Nemačke, a seća se toga i Manuel Nojer.

Golman Bajerna večeras će braniti gol protiv Crvene zvezde u meču Lige šampiona, a sinoć se desila interesantna situacija koja ga je podsetila na situaciju od pre devet godina.

Sinovi Milana Jovanovića, bivšeg krilnog napadača srpske reprezentacije, izrazili su želju da se fotografišu sa Manuelom Nojerom, čuvarom mreže gostiju, a tom prilikom je jedan od njih podsetio Nemca na primljen gol sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine kada je popularni Lane doneo minimalnu pobedu ‘orlovima’.

– Sinoć su tri sina Milana Jovanovića otišla do hotela Bajerna i tražila da se slikaju sa Nojerom. Onda je jedan od njih izvadio telefon, pokazao fotografiju i rekao: Moj tata ti je dao gol…moj tata… – napisao je novinar Aleksandar Stojanović na Tviteru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter