0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GRCI PIŠU: Vladan Milojević napušta Zvezdu i seli se u Kinu?!

Objavljeno: 26.11.19 u 19:19

Grčki mediji redovno na dan odigravanja utakmice Crvene zvezde u Ligi šampiona pišu o mogućnosti da Milojević napušta Zvezdu. Takav je slučaj i pred duel protiv Bajerna iz Minhena.

Grčki portal Sport24.gr navodi da je odavno prva želja Ilije Ivića da na klupu AEK-a dovede Vladana Milojevića. Nakon poslednjeg odgovora iz prestonice Srbije pomirili su se da do saradnje neće doći.

Portal navodi postoji interesovanje iz Saudijske Arabije od neimenovanog kluba, a da je ušao u ozbiljne pregovore sa klubom iz  Kine.

Milojević bi navodno na kraju polusezone mogao da napusti Beograd i preseli se u Kinu za mnogo više novca od 600.000 evra koliko zarađuje godišnje u Beogradu.

Klub sa kojim se po tvrdnjama grčkog portala pregovara je  Dalijan Jifang u kome bi Milojević trebalo da zameni Rafaela Beniteza. Dalijan se trenutno nalazi na 10. mestu Superlige Kine sa 35 osvojenih bodova. Vladan Milojević ima ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2020. godine. 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter