0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ĐORĐEVIĆ: Mogu da nabrojim na prste ljude koji su verovali u ove momke! Crvena zvezda da ne brine za budućnost

Objavljeno: 26.11.19 u 20:09

Utiske nakon remija u susretu petog kola grupe B protiv Bajerna (1:1), Omladinske Lige šampiona izneli su šef stručnog štaba Crvene zvezde – Slavoljub Đorđević i strelac jedinog pogotka za domaći tim – Aleksandar Lukić.

Crvena zvezda posle pet odigranih kola Omladinske Lige šampiona ima osam osvojenih bodova. Crveno-beli biseri se trenutno nalaze na drugoj poziciji, a pozitivan rezultat u Atini bi im doneo evropsko proleće.

– Važan bod za nas. Mogu da nabrojim na prste ljude koji su verovali u ove momke. Bez obzira na to da li prošli ili ne, nema šta da im se zameri. Uvek su davali svoj maksimum i to će učiniti i u sledećoj utakmici. U Atini će biti kako bude, ali Crvena zvezda ne mora da brine za svoju budućnost i to smo i danas pokazali – rekao je Đorđević.

Ponovo je Lukić, kao i subotnjem derbiju i trijumfu domaćeg tima protiv Partizana (2:1), pokazao da osim defanzivnih, poseduje i golgeterske sposbnosti.

Drago mi je što sam postigao gol, iako je moj glavni zadatak da budem dobar u defanzivi. Teška utakmica, hteo bih da se zahvalim svima koji su došli da nas podrže. Bilo je vrlo naporno, jedva smo izdržali, ali šta je tu je. Nadam se da ćemo u Atini ostvariti pozitivan rezultat i obezbediti evropsko proleće – rekao je Lukić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter