0
Evropske lige

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

BIBRAS NATHO: AZ je možda i bolji od Mančestera, ali idemo na pobedu u Hagu!

Objavljeno: 26.11.19 u 13:28

Pred Partizanom je ispit generacije u Hagu (četvrtak, 18:55h).

Pred revanš utakmicu grupne faze Lige Evrope koju Partizan igra sa ekipom AZ Alkmara u Hagu za klupski sajt govorio je Bibras Natho.

– Očekuje nas izuzetno važna utakmica sa timom za koji čak mogu da kažem da je u ovom trenutku bolji od Mančester junajteda. Ono što nam ne ide na ruku je činjenica da smo svesni da moramo da pobedimo jednu takvu ekipu da bismo imali šanse da se plasiramo u drugi deo takmičenja, tzv proleće u Evropi. Ipak, verujemo i nadamo se – ističe Natho i dodaje:

– Jasno je da moramo u ovoj utakmici pokazati sve kvalitete koje posedujemo kao tim i uz to biti na najvišem nivou do sada jer je apsolutno jasno kakve pojedince i ekipu ima AZ Alkmar.

Očekuje nas duel dve napadačke ekipe?

– U utakmici moramo podjednako da obratimo pažnju i na ofanzivne igrače, ali i na našu odbranu. Oba segmenta su podjednako važna i bez njih nema kompletne utakmice. U fudbalu je nekada odbrana najvažnija i mi moramo da zaustavimo njihove napadače. U svemu tome moramo i da damo gol i pobedimo.

Partizan je remizirao sa AZ Alkmarom u Beogradu rezultatom 2:2?

– Za nas je situacija jasna i teška da bismo obezbedili proleće u Evropi, a to je da moramo da pobedimo obe utakmice koje dolaze. Sada o propuštenim šansama u Beogradu i rezultatu od 2:2, igračem manjem i isto takvom utakmicom sa Junajtedom koju smo mogli da pobedimo, ne vredi da govorimo jer ništa ne možemo da promenimo.

– I kao što sam više puta rekao danas biće izuzetno teško, ali se borimo do kraja! – zaključio je Natho.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter