2
Domaći fudbal

TALENTI SU NA CENI: Dva mlada igrača Partizana u tefteru klubova iz Evrope

Objavljeno: 25.11.19 u 10:31

Standardni kadetski reprezentativci Srbije su najzaslužniji za pobedu u derbiju nad Zvezdom.

Na mladim igračima je da se izbore za prelazak u seniorski pogon, a dva talenta su u nedeljnom derbiju pokazala da mogu uskoro da budu novi projekti Partizana. Reč je o kapitenu Draganu Bojatu i golmanu Mateji Gočmancu koji su pre nekoliko meseci potpisali profesionlani ugovor.

Dvojac je pokazao talenat i njihovi dobro odrađeni zadaci su kumovali uspehu u derbiju u kome su savladali Crvenu zvezdu rezultatom 1:0. Standardni kadetski reprezentativci Srbije su pogurali domaćina, a odbranjeni penal Gočmanca u prvom poluvremenu je kumovao uspehu, dok je odbranu predvodio kapitenski Bojat.

I sve je zapisano u beležnicu evropskih klubova, a meč su pratili predstavnici iz Italije, Nemačke, Holandije, Belgije… snimani su i drugi talenti u obe ekipe, ali ovaj dvojac je udario pečat. Na potezu je Partizan za glavnu scenu dok ‘stranci’ neće mnogo oklevati.

FOTO: Privatna arhiva 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter