4
Domaći fudbal

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

NIJE SPREMAN: Najskuplje letnje pojačanje Crvene zvezde preskače Bajern!?

Objavljeno: 25.11.19 u 10:01

Pored Pavkova i Jovančića, izgleda da ni brzonogi Argentinac neće moći da izađe na megdan klubu iz Minhena

Od meča sa Totenhemom za Crvenu zvezdu pored Milana Pavkova, koji je izvrnuo zglob nije igrao ni Mateo Garsija. Argentinac ima problem sa povredom, a kako saznaje HotSport, krilni napadač nije potpuno spreman i rizik je da bude u startnoj postavi protiv Bajerna.

Ipak, najskuplje letnje pojačanje pokušaće da večeras na treningu odradi testove i ako rezultat bude uspešan, na potezu je Vladan Milojević. Aleksa Vukanović je spreman i zauzeće mesto u startnoj postavi, ali problem može da bude izbor drugog krila pošto igrač od poverenja El Fardu Ben nema prava nastupa u Ligi šampiona.

Ukoliko Garsija bude na klupi onda je jedini izbor Van la Para, mada je Holanđanin malo pokazao iz svog repertoara od dolaska na stadion ‘Rajko Mitić’. Ostalih dilema oko tima nema, a sada je i briga manje pošto nema ograničenog broja stranaca kao u domaćem šampionatu.

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. “…ali problem može da bude izbor drugog krila pošto igrač od poverenja El Fardu Ben nema prava nastupa u Ligi šampiona”, izvučeno iz konteksta! Ključne su ove reči “izbor drugog krila” i “igrač od poverenja”, a misli se na Bena. Taj Ben za evo već treću godinu u Zvezdi, još nije napravio jedan jedini prodor kao krilo! Po čemu je on “igrač od poverenja”, možda jedino po tome što on realizuje masu penala u SLS! Ali, ovo je ozbiljno takmičenje, ovo je LŠ i tu nema smešnih penala kao u SLS!

    0
    0
    Odgovori
  2. Hitna promena kondicionog trenera. Koji je ovo igrač po redu koji se povredio od početka takmičenja, gde realno osim LŠ nema nekih većih napora? I Kanjas koji je igrao u Nišu pri izlasku sa terena jedva je išao i žalio se na povredu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Milojeviću, prelomi: Vukanović na desnom krilu a na levom Žander! Izuzetno brz, dobar dribling u trku, jak u duelima, dobar u skoku i odličan centaršut. On bi bio prijatno iznenađenje i osvežene za spori i anemični napad Zvezde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter