2
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

NIJE POVREĐEN: Evo zbog čega Ričmonda Boaćija nije bilo u Nišu…

Objavljeno: 24.11.19 u 10:11

Golgeter Crvene zvezde je samo zbog predustrožnosti preskočio dvoboj sa Radničkim u Nišu, evo šta kažu iz kluba.

Mnogi navijači Crvene zvezde su se zabrinuli što u timu protiv Radničkog iz Niša nije bilo Ričmonda Boaćija. Povrede su bile brojne od povratka napadača u crveno-beli tabor iz Kine, a juče, kako saznaje HotSport, trener Vladan Milojević je želeo da sačuva aduta pred bitan meč Lige šampiona sa Bajernom iz Minhena. Na 83 meča u crveno-belom dresu napadač iz Gane postigao je 59 golova.

– Čeka nas veliki megdan već u utorak i samo iz predustrožnosti Boaći je preskočio Radnički. Odigrao je čitav meč sa Mačvom i postigao pogodak kao dodatni elan pred spektakl – poručili su iz Crvene zvezde.

Krilni napadač Aleksa Vukanović je potpuno spreman i to je potvrdio pogotkom na „Čairu“, a polako se u ritam vraćaju Mateo Garsija i Dušan Jovančić. Ostaje da šef Vladan Milojević proceni može li najskuplje letnje pojačanje da nastupi od starta ili će priliku protiv Bavaraca čekati sa klupe…

FOTO: FK Crvena zvezda/Ričmond Boaći

0
0

2 Komentara

  1. Jedino što Boaći zna, to je da primi loptu okrenut leđima golu protivnika i da je odloži prvom saigraču, često puta vrlo neprecizno! Mnogo je trom i spor za centarfora i ne može igrati u LŠ, jer nema kvalitet! On kod Milojevića ima prednost i u odnosu na Vukanovića i u odnosu na Tomanea, ali time Milojević seče granu na kojoj sedi, jer Boaći u timu protiv Bajerna je igrač manje na terenu i biće ga mnogo smešno ali I žalosno gledati protiv Bajerna! Možda će ova utakmica otvoriti mnogima oči!

    0
    0
    Odgovori
  2. “Trener Vladan Milojević je želeo da sačuva aduta pred bitan meč Lige šampiona sa Bajernom iz Minhena. Na 83 meča u crveno-belom dresu napadač iz Gane postigao je 59 golova”-stoji u tekstu!. Pre svega, standardni rezervista iz kineske lige je od toga postigao barem 40 golova iz penala! Drugo, mi znamo samo deo istine! Kakve su ovo gluposti da taj Boaći nije igrao iz predostrožnost! To ne postoji u suvom profesionalizmu! Ko zna koji je pravi razlog njegovog neigranaja?! Ključna misao je da Milojević želi da ga sačuva aduta pred Bajern?! Ako je Boaći adut za utakmicu protiv Bajerna, onad Zvezda treba da se rasformira! Igrač koji je spor, koji nema dribling, koji je indolentan, nezainteresovan, neborben, koji nema duel igru, koji nema skok igru, zar takav neko da bude adut protiv Bajerna?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter