4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HS SAZNAJE: Baš se zakuvalo, Kinezi i Saudijci kvare posao Partizanu oko napadača!

Objavljeno: 24.11.19 u 09:32

Strahinja Pavlović je ‘odložio’ selidbu u Monako zbog dolaska delegacije Rome u Humsku, ali bi posao decenije sada mogli da pokvare Kinezi i Saudijci.

Činjenicom da je Umar Sadik došao iz Rome na pozajmicu u Partizan do kraja sezone, izgleda da su želje pojedinih klubova donele problem klubu iz Humske. Kako je najavio HotSport, prilikom pregovora za kupovinu Strahinje Pavlovića sa ljudima iz Rome razmatrao se i korak oko otkupa napadača. Crno-beli imaju klauzulu da ako dobiju „zeleno svetlo“ od Italijana da za 1,7 miliona evra otkupe Umara Sadika.

Ipak, pogoci za crno-bele su aktivirali ostale ekipe među kojima su Astana i dve tima iz Sadujske Arabije i Kine. Bogataši sa istoka su spremni da plate tri miliona evra ‘vučici’ i da otkupe Sadika već tokom januara. Ova opcija nije realna do leta, jer su u Partizanu jasni u želji da zadrže najboljeg strelca do juna. Sada ostaje da se sačeka potez Rome koja je letos za samo 100.000 evra poslala igrača na pozajmicu u Beograd.

Umar Sadik je ove sezone odigrao 24 utakmica za Partizan, postigao je  13 golova i dvet puta je asistirao.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

4 Komentara

  1. Od IVanovica se tek ocekuju velike stvari. A natpisi da se kao Zvezda interesuje za momka, to je cista patka ,toliko cista da „kuhinja“ pravi „vest za naslovne spice“ radi bolje gledanosti portala i citanja novina! Pre svega mali je dete Partizana i to nesto znaci. Drugo, sto se tice toboznje price o Arapima i Kinezima i Astani, takodje jos jedna glupost, samo se ne zna da li je to odvojena vest ili kako vidim deo je takodje Zvezdine kuhinje a moguce i pokusaj malog kluba da sto bolje zaradi. Jer, u Kinu i Arapiju ne idu momci od 21 godinu, tamo igu 27 godisnjaci koji su vec propustili sansu da nesto postanu u pravom svetu fudbala-u Evropi. Dakle, kao poslednja velika sansa.
    Dakle- nista od svega toga. Partizan treba da bude mudar i ne naseda na komsijske patke. Zvezda i onako ima MNOGO IGRACA DA NE ZNA OTKUDA KOD NJE A KAMO LI DA IH KUPUJE DODATNO U IVANJICI!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nek ide Sadik ako je dao 13 golova za Partizan od 133 zicera pa i nije napadač a igrao je sve utakmice kao jedini napadač.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bolje se zovite zvezdina revija,da ne zamlacujete narod kao ste jednaki prema jednima i drugima.Partizan ako zeli da plati 1 700 000 nema sile koja ce Sadika spreciti da bude u Partizanu.To su klauzule ,novinarcici u pokusaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter