0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BOJAN OSTOJIĆ: Nikad šefa nisam video tako ljutog, pratim AZ i dobra su ekipa!

Objavljeno: 24.11.19 u 12:10

Štoper Partizana Bojan Ostojić dao je jedan od šest golova na utakmici 17.kola Superlige Srbije koji su crno-beli igrali sa ekipom Javora iz Ivanjice.

O golu, proslavi, predstojećoj utakmici sa AZ Alkmarom Ostojić govori za sajt Partizana.

– Do sada sam dao četri gola u dresu Partizana i iskreno nisam baš zadovoljan brojem istih, ali od njih mogu da izdvojim dva koja mi baš znače, to je gol protiv Vojvodine u 87. min za pobedu 0:1 i finale kupa protiv Crvene zvezde 0:1. Baš tada kada sam dao gol u Novom Sadu rodila mi se i ćerka Viktorija dva dana pre, 11. avgusta , tako da smo posle utakmice odmah organizovali duplo slavlje.

TV kamere su zabeležile i tvoju proslavu ovog gola!?

– Srce je namenjeno za moju porodicu koja je meč pratila preko malih ekrana.

Često ističeš značaj i podršku porodice. Da li je ćerka Viktorija bila na utakmicama i kako reaguje kada te vidi na ekranu?

Viktorija još nije bila ni na jednoj utakmici, a kada gleda na televiziji onda navija i odmah prepozna Ćelavog (prim. aut Nemanja Miletić) i mene hahaha i peva Ćelo Ćelo najbolji si ti – smeje se Ostojić.

Iako ste pobedili 6:2 šef se baš i nije smeškao, naprotiv?

– Šef je baš bio ljut jer nismo ispunili zahteve koje je tražio od nas bez obzira na rezultat od 4:2 u prvom delu. Prvi put ga vidim da je bio takav što je pokazala i njegova konferencija za medije posle utakmice na kojoj nije štedeo reči.

AZ Alkmar ima skor 24:0 pred revanš sa Partizanom?

– AZ je odlična ekipa i mislim da neće biti nimalo lako igrati protiv njih u Hagu. Moramo maksimalno da se spremimo za tu utakmicu koja je najbitnija za nastavak takmičenja u Evropi. Pratim ih poslednjih pet utakmica, ostvarili su pet pobeda čak su dobili i PSV u gostima 0:4 što pokazuje o kakvoj se ekipi radi-jasno završava Ostojić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter