Već se zna da će Srbija u polufinalu doigravanja baraža za Evropsko prvenstvo igrati protiv Norveške, a sada je poznat i potencijalni rival u finalu.

Šesnaest timova igrače za jedno od četiri preostala mesta na Evropskom prvenstvu. Još od prošle nedelje, poznato je da će Srbija u polufinalu baraža igrati 26. marta protiv Norveške u Oslu.


U slučaju da ‘Orlovi’ pobede Norvešku igraće u finalu protiv pobednika meča Škotska – Izrael.

Ukoliko Srbija pobedi u polufinalu Norvešku u finalu će igrati na stadionu u Beogradu dočekati pobednika drugog polufinalnog meča. Utakmica će biti odigrana 31. marta nadamo se u Beogradu.

U baražu A Lige nacija Island će u polufinalu dočekati Rumuniju, a Bugarska selekciju Mađarske. Finale će se igrati u Sofiji ili Budimpešti. Kada je u pitanju B Liga nacija u polufinalu će se sastati Bosna i Hercegovina – Severna Irska, odnosno Slovačka – Republika Irska, a žrebom je određeno da će se finali igrati ili u BiH ili u Belfastu.

U D grupi Lige nacija Gruzija će igrati protiv Belorusije, a Severna Makedonija sa kosovskim timom, s tim da će se finale odigrati u Tbilisiju ili Minsku. Žreb za EURO 2020 održaće se 30. novembra u Bukureštu.

Kompletan žreb pogledajte ispod 

ZA SVE NOVE KORISNIKE KOJI SE REGISTRUJU PREKO OVOG LINKA , HOTSPORT NAGRAĐUJE SA 500 din kredita za kladjenje u Meridian kladionicama

FOTO: FSS