1
Domaći fudbal

LUDI POČETAK U HUMSKOJ: Javor poveo u 2. minutu, Partizan brzo izjednačio, a potom i preokrenuo! (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.19 u 18:32

Partizan gostuje Javoru u Ivanjici na otvaranju 17. kola Superlige Srbije, a samo početak bio je uzbudljiv.

Već u drugom minutu poveo je Javor iz prvog napada. Zdjelar je po levom boku izgubio loptu, a ona pada na nogu Lazaru Nikoliću, vezista Javora oprobao je nešto između asistencije i šuta, a lopta je došla do Nikole Petkovića koji jej desetim golom u sezonu započeo ovaj meč.

Ubrzo je reagovao Partizan preko Umara Sadika. Aleksandar Šćelić je poslao odličan pas za Nigerijca, koji je prvo šutirao u Lazića, a potom se iskupio nakon odbitka.

Partizan je u 15. minutu golom Bojana Ostojića preokrenuo rezultat. Uspeli su za manje od deset minuta crno-beli da preokrenu protiv raspoloženog Javora. Štoper crno-belih bio je najviši u skoku nakon kornera. Asistent je bio Zoran Tošić.

FOTO: FK Partizan 

0
0

1 Komentara

  1. Podhitno vratiti Lolu u tim,mora da smiri onog Stojkovica pa on iz utakmice u utakmicu glumi ludilo njegova ispucavanja 99posto sansa za gol..
    Miletic ocajan decko je u problemu kom to samo on zna,sijaset golova po njegovoj strani,Urosevic ocajan cetar sutevi kao petlici Brezancic je doktor za njega prodorniji bolje postavljen u svakoj situaciji ,a ima i pracku..

    Njihova igra posle osetnije prednosti rucna,a nekada Partizan je gazio i posle 5:0 isao da natrpa protivnika ovi danas poslednjih 10minuta umrtve igru i nas sto gledamo smore do jaja..
    Dosao sam u situaciji da strahujem posle 4:1 .
    Ovo sa Savom nema veze in odlican radi svi posao.

    Napred Partizan .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter