0
Domaći fudbal

FOTO: TSC

TSC GOSTUJE U LUČANIMA: Pružićemo maksimum, verujemo u pobedu u gostima

Objavljeno: 21.11.19 u 16:12

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole najavili su da će u 17. kolu Superlige na gostovanju ekipi Mladosti u Lučanima, u subotu, 23. novembra, pružiti dobru igru i pokušati da osvajanjem novih bodova učvrste svoju poziciju u prvom delu tabele.

Na konferenciji za novinare u Bačkoj Topoli, trener TSC-a Zoltan Sabo istakao je da meč u subotu za njegovu ekipu ima veliki značaj, između ostalog i jer će to biti već treća utakmica sa istim protivnikom u jesenjoj polusezoni (Jedan meč odigran je 2. kolu, a drugi u Kupu Srbije).

„Ova utakmica dolazi nam posle dve nedelje pauze u prvenstvu, koje smo iskoristili pre svega da se odmorimo posle napornog rasporeda. Sada smo se pripremali za Mladost, jednu dobru ekipu, koja u poslednje vreme igra čvrsto, daje malo golova, ali igra i odličnu odbranu. Imaju dobre rezultate i nas očekuje teška utrakmica“, rekao je Sabo i dodao da veruje da je njegova ekipa spremna da ostvari pobedu u Lučanima.

Napadač TSC Vladimir Silađi rekao je da očekuje da se TSC u Bačku Topolu iz Lučana vrati sa sva tri boda. „Dve utakmice koje smo odgrali sa njima nisu u ovom trenutku merodavne. Očekujem da odmah na početku, u prvih 15, 20 minuta, otvorimo utakmicu sa pogotkom, i potom gradimo rezultat. Nadam se da ćemo tu njihovu čvrstu odbranu probiti na vreme i tako sebi olakšati posao“, kazao je Silađi.

Vezni igrač Janko Tumbasević istakao je da TSC očekuje tešku utakmicu, sa ozbiljnom ekipom, koja je podizala formu kako je prvenstvo odmicalo. „Sa druge strane, mi smo iskoristili ovu pauzu da se osvežimo, ali i da se što bolje pripremimo za predstojeću utakmicu. Verujem da uz jedan pozotivan pristup utakmici možemo do pobede“, rekao je Tumbasević.

U prošlom, šesnaestom kolu, ekipa TSC je na domaćem terenu igrala nerešeno sa Voždovcem, 2:2, i trenutno zauzima peto mesto na tabeli Superlige Srbije sa 29 bodova iz 8 pobeda i 5 remija, dok je pretrpela 3 poraza. Protivnik TSC u ovom kolu, Mladost, osmi je na tabeli sa 22 boda. Te dve ekipe sastale su se prvi put ove godine, u 2. kolu, kada je na svom terenu u Senti, TSC slavio sa 5:1. U osmini finala Kupa Srbije, Mladost je eliminisala TSC, pošto je slavila boljim izvođenjem penala.

Utakmica TSC – Mladost, igraće se u subotu, 23. novembra, od 16h, na stadionu u Lučanima.

FOTO: TSC

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter