0
Evropske lige

FOTO: HotSport

REKLI STE DA NIKADA NEĆETE U TOTENHEM: Murinjo novinaru odgovorio kratko i jasno!

Objavljeno: 21.11.19 u 17:31

Novi menadžer Totenhem Hotspura Žoze Murinjo izašao je prvi put pred novinare i odmah dobio nekoliko ‘vrućih’ pitanja.

Jedno od njih je bilo vezano za njegove reči 2015. godine da nikada ne bi preuzeo Totenhem. Žoze Murinjo je bio iskren i kratak.

– Dobio sam otkaz! To je moderan fudbal, nekada si igrači bili po 15 i 20 godina u jednom klubu, a danas to nije slučaj, sve je brzo. Igrači se čak umore od saigrača i trenera. Posle Čelsija sam otišao u Mančester junajted otvorenog srca, voleo sam navijače i klub. Ali, budite uverenii da Totenhem od danas neće imati većeg navijača od mene, čoveka koji više želi pobedu – rekao je ‘Specijalni’.

Žoze Murinjo moli navijače za strpljenje, malo je vremena pred njim da nešto promeni.

– Čim je došlo do smene trenera to znači da nije dobra situacija. Potencijal ekipe je veliki i srećan sam zbog toga. Dobio sam sjajan posao, ali za dva dana ne mogu mnogo da poremnim. Samo sam u Portu imao ovakvu situaciju, moram sada da upoznam ekipu i oslonim se na bazu koja je sada tu.

Portugalac jedva čeka januar i prelazni rok, tada je vreme za ‘poklone’.

– Naravno da razmišljam o božićnim poklonima. Najveći poklon su mi oni koje imam ovde. Samo mi je potrebno vreme da ih upoznam, da oni upoznaju mene i počnu da shvataju moje zamisli.

‘Specijalni’ je otkrio šta je rekao igračima pred prvi trening u Londonu.

– Rekao sam im da su baš oni jedan od razloga što sam odlučio da dođem. Pokušao sam neke od njih da kupim dok sam bio u drugim klubovima i nisam mogao, neke nisam ni probao jer je bilo nemoguće. I ne kažem ovo samo sada, uvek sam to govorio i to javno. I moram da poštujem to što su oni radili u poslednjih pet godina. Ovo je nadogradnja, ne promena. Ovde sam da razumem zašto rezultati u poslednjih godinu dana u Premijer ligi nisu bili dobri. Nisam ovde da pravim dramatične promene i stvaram konfuziju u njihovim glavama. Biću veoma pažljiv – rekao je Murinjo.

Portugalac je realan, osvajanje Premijer lige nije realno.

– Premijer ligu ne možemo da osvojimo ove sezone, možemo sledeće. Kažem da možemo, ne i da hoćemo.

Bilo je reči i o Poketinu, tačnije porazu Argentinca u finalu Lige šampiona u Madridu od Liverpula.

– Ne znam kako mu je bilo, jer nikada nisam izgubio finale Lige šampiona, ali mogu da zamislim da je teško – rekao je Žoze Murinjo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jose Mourinho is back! 😂⁣ ⁣⁣ ⁣He’s responded to *that* quote saying he’d never join Tottenham in exactly the way you’d expect… 🔥

A post shared by Sky Sports (@skysports) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter