0
Domaći fudbal

PRED MEČ SA JAVOROM: Milošević o odlasku Pavlovića u Monako i Slobodanu Rajkoviću (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.19 u 19:04

Trener Partizana Savo Milošević govorio je pred sturašnji meč sa Javorom u Humskoj u okviru Superlige Srbije.

Meč sa Ivanjičanima igra se od 18 časova u Humskoj, ali je prvo pitanje naravno bilo vezano za transfer Strahinje Pavlovića u Monako.

– Da vidimo prvo da li će Pavlović otići u Monako! Ono što mogu da kažem je da Strahinja ima karakter koji će mu, pored fudbalskog talenta, pomoći da se snađe u bilo kojem klubu, u bilo kojoj situaciji. Neću mnogo da ga hvalim, jer ima on još mnogo da uči – rekao je Savo Milošević.

Govorio je šef stručnog štaba Partizana i o Slobodanu Rajkoviću, iskusnom štoperu koji je slobodan igrač, a trenira sa crno-belima.

– Bobana znam dugo, bio je reprezentativac, žao mi je što letos nije našao klub, a ja sam tada imao želju da s njim dogovorim priču. Nije se desilo, on je trenirao individualno, a kroz neke priče smo došli do toga da je najbolje da trenira s nama, jer bi ovim mladim momcima bila čast da takav igrač radi s njima, imali bi mnogo da nauče. A, šta će biti u decembru, januaru, to ne mogu da kažem. Rajković može još mnogo toga da pruži fudbalu.

Na kraju i o Javoru koji je pre reprezentativne pauze ‘oduzeo’ Zvezdi dva boda.

– Pred nama je još jedan ciklus utakmica četvrtak-nedelja. Nadam se da smo se navikli na njega. Čeka nas prvo utakmica sa Javorom, a onda u Ligi Evrope verovatno najbitniji meč u ovih šest meseci. Što se tiče utakmice sa Javorom, igrači su svesni da smo mnogo toga već propustili u prvenstvu i da više nemamo prava na grešku. Nadam se da smo te lekcije naučili i da ih nećemo ponavljati – zaključio je Milošević.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter