0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIKOLIĆ: Želim da ostavim trag u Zvezdi

Objavljeno: 21.11.19 u 12:10

Crvena zvezda je savladala Mačvu u okviru osmine finala Kupa Srbije (1:0), a debi u seniorskom sastavu koji sa klupe predvodi Vladan Milojević, imao je Veljko Nikolić.

Mladi vezista je bio jedan od najboljih igrača u timu, a istakao se sjajnih dodavanjima kao i iznuđenim jedanaestercem.

– Presrećan sam zbog debija. Siguran sam da bih nastupio i ranije, ali me omela povreda koju sam zadobio tokom leta. Drago mi je što sam dobro odigrao, zadovoljan sam kako je to izgledalo i nadam se da ću tako nastaviti. Milojević se dvoumio koju poziciju da igram, odlučio se za „desetku“ i mislim da je upravo to mesto na terenu koje mi najviše odgovara. Pred utakmicu mi je rekao da budem opušten i da dam sve od sebe – istakao je debitant u crveno-belom dresu.

Jedan od najboljih pojedinaca na jučerašnjoj utakmici bio je upravo Veljko Nikolić, ali zbog nedostatka minuta u nogama, izašao je polovinom drugog poluvremena iz igre.

– Bilo je par lepih poteza i dodavanja, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan za prvi put. Međutim, to je samo početak, siguran sam da ću iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Pamtiću debi sigurno ceo život, bila mi je izuzetna čast. San mi je da odradim ceo ugovor u Crvenoj zvezdi, imam veliku želju da ostavim dublji trag, a onda da se oprobam u inostranstvu – poručio je Nikolić.

Osvrnuo se mladi vezista i na poređenje sa kapitenom Markom Marinom.

– Drago mi je da me porede sa Marko Marinom, on je veliki igrač. Trudiću se da radim što više kako bih došao do tog nivoa na kome je on i kako bi me navijači upamtili. Nisam još uvek potpuno spreman, imao sam operaciju letos. Za sad sam odigrao oko šezdeset minuta to je za početak sasvim dovoljno, plan je da postepeno povećavamo minutažu. Srećan sam što sam uspeo da kupim publiku nekim potezima, nadam se da će mi za nekoliko godina ceo stadion aplaudirati. Bila bi mi velika čast da zaigram i u Ligi šampiona. Trudiću se da na treninzima dajem sto posto a na treneru je da odluči ko će igrati – zaključio je Veljko Nikolić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter