3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HS OTKRIVA: Roma došla po Pavlovića, nudi ogroman novac, ali i Sadika!

Objavljeno: 21.11.19 u 20:01

Knjiga sa Monakom nije zatvorena, a to pokušava da iskoristi Roma koja je poslala svoje izaslanike za Beograd.

Monako je dobio ozbiljnog konkurenta za potpis Strahinje Pavlovića i kako saznaje HotSport delegacija iz Rima je juče imala sastanak sa rukovodstvom Partizana. U pitanju nije Lacio, već gradski rival Roma, koja je nekoliko puta slala skaute da uživo snimaju mladog reprezentativca Srbije. Saradnja između dva kluba započela je letos dolaskom na pozajmicu Umara Sadika, napadača pod ugovorom sa „vučicom“.

Na stolu je prvo razmatrana kupovina Strahinje Pavlovića za slične uslove kao i one za selidbu u Monte Karlo (12 miliona evra), ali da u ovom paketu bude odrađen posao otkupa Partizana od Rome visokog napadača Umara Sadika.

Po klauzuli 1,7 miliona evra crno-beli trebalo bi da izdvoje kako bi dobili prava na visokog golgetera iz Nigerije. Sada ostaje da se vidi u kom pravcu će Strahinja Pavlović krenuti posle 15. decembra, da li na Azurnu obalu ili Rim.

FOTO: FK Partizan

0
0

3 Komentara

  1. Kalaba mozda sanja ali realnih 10+ milki a ceo tim prvaka Srbiji koji namesta titulu moze da ima tih 10+ miliona ako rasproda ceo cz tim sa sve fmp

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo neka ide odavde.Mnogo je znoja proliveno od 6 godine odkada se bavi fudbalom.neka iskoristi zivotnu sansu.Sa srecom Straleeee.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter