3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Turci žele da kupe Bena od Zvezde!

Objavljeno: 21.11.19 u 10:35

Nije Konja, već klub kojem je potreban krilni igrač, a snimali su napadača već nekoliko puta.

Pored aktuelne misije Crvene zvezde da produži ugovor sa El Fardu Benom, što je prema najavama obe strane blizu, staviće se i opcija prodaje u slučaju ponude po meri.

I prema najavama iz Turske, kako saznaje Hotsport, prvoligaš Alanja je zainteresovana da angažuje krilnog igrača, koji je praćen na nekoliko klupskih i reprezentativnih mečeva ove sezone.

Selekcija Komorskih ostvra, gde je napadač crveno-belih prva ‘zvezda’ ostvarili su dva sjajna rezultata u kvalifikacijama za Kup Afrike. Prvo je na strani pobeđen Togo, a Ben je bio asistent kod gola i zatim kod kuće uzet veliki bod Egiptu.

Ben je bio letos meta Konje, koja je bila spremna da izdvoji 1,6 miliona evra i ponuda u tom rasponu do dva miliona je po meri Zvezde, ali uslovi igraču se nisu dopali.

Ipak, čeka se decembar za završni čin, mada se spominje da postoji interesovanje i iz Saudijske Arabije kao i drugoligaša iz Kine.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter