2
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

VLADAN MILOJEVIĆ: Mačva je čvrsta ekipa, nije nam bilo lako danas!

Objavljeno: 20.11.19 u 21:06

Crvena zvezda je savladala Mačvu 1:0 u okviru osmine finala Kupa Srbije.

Utiske nakon završenog susreta i plasmana u narednu fazu takmičenja izneo je šef stručnog štaba crveno-belog tima Vladan Milojević.

– Zasluženo smo pobedili. Znali smo da imaju dobar blok, da su pokretljivi, požrtvovani sa dosta klizećih startova i pravovremenim čitanjem igre. Hteli smo da rešimo utakmicu u prvom delu igre i imali smo nekoliko prilika da to i učinimo, ali smo kasnili sa rešenjima u ofanzivnoj trećini. Trebali smo da budemo mirniji, da postignemo gol već tad i da utakmicu mirno privedemo kraju – istakao je Milojević.

Šef stručnog štaba Zvezde  ističe da se nakon ovog trijumfa, ekipa okreće utakmici protiv Radničkog koja je na programu u subotu od 16 časova u Nišu.

Okrećemo se susretu u Nišu. Čekamo još neke reprezentativce da nam se priključe i da budemo u punom sastavu na treninzima. Mačva je pokazala da je čvrsta ekipa i nije nam bilo lako danas. Poručio bih im da jedan rezultat može sve da promeni u njihovu korist i poželeo puno sreće mom kolegi Aničiću u domaćem prvenstvu – podvukao je Milojević.

Foto: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Milojević je posle utakmice za TV ARENA, izjavio da je najvažnije da smo pobedili, umesto da se izvinio armiji navijača koji više ne dolaze na Marakanu, upravo zbog ovakvih njegovih performansi! Zvezdina igra je uzročno-posledično povezana sa nedolaskom gledalaca na Marakanu! To je najbolji dokaz kvaliteta Milojevića kao trenera i Zvezdine igre pod njegovom komandom!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako nemas ni trunke stida ?pa jel vidis da zvezdu gleda manje ljudi nego neke pionire?pa jel sam ja doveo gobeljica,kanjasa,jeftovica,simica,vukanovica,tomanea…?ti si nula sa znanjem,al takvi u srbiji cesto dobro zive.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter