Crvena zvezda je savladala Mačvu 1:0 u okviru osmine finala Kupa Srbije.

Utiske nakon završenog susreta i plasmana u narednu fazu takmičenja izneo je šef stručnog štaba crveno-belog tima Vladan Milojević.


– Zasluženo smo pobedili. Znali smo da imaju dobar blok, da su pokretljivi, požrtvovani sa dosta klizećih startova i pravovremenim čitanjem igre. Hteli smo da rešimo utakmicu u prvom delu igre i imali smo nekoliko prilika da to i učinimo, ali smo kasnili sa rešenjima u ofanzivnoj trećini. Trebali smo da budemo mirniji, da postignemo gol već tad i da utakmicu mirno privedemo kraju – istakao je Milojević.

Šef stručnog štaba Zvezde  ističe da se nakon ovog trijumfa, ekipa okreće utakmici protiv Radničkog koja je na programu u subotu od 16 časova u Nišu.

Okrećemo se susretu u Nišu. Čekamo još neke reprezentativce da nam se priključe i da budemo u punom sastavu na treninzima. Mačva je pokazala da je čvrsta ekipa i nije nam bilo lako danas. Poručio bih im da jedan rezultat može sve da promeni u njihovu korist i poželeo puno sreće mom kolegi Aničiću u domaćem prvenstvu – podvukao je Milojević.

Foto: FK Crvena zvezda