0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

UČINAK ZVEZDINIH REPREZENTATIVACA: Ben proslavio novi stadion, Borjan četiri puta vadio loptu iz mreže…

Objavljeno: 20.11.19 u 14:02

Crvena zvezda je tokom pauze imala desetoricu fudbalera koji su dobili pozive da nose dres nacionalne selekcije u seniorskoj i mladoj reprezentaciji.

Reprezentacija Srbije savladala je Luksemburg rezultatom 3:2, a potom nekoliko dana kasnije remizirala protiv Ukrajine (2:2). Milunović je obe utakmice posmatrao sa klupe, dok je Rodić zabeležio devedeset minuta pored leve aut-linije protiv Ukrajine. Poziv za A tim naše zemlje dobili su i Gobeljić i Pavkov, ali nisu bili u protokolu za pomenute susrete.

Reprezentacija Komora savladala je Togo rezultatom 1:0, a potom i remizirala sa Egiptom u utakmici bez golova (0:0). El Fardu Ben je odigrao obe utakmice od početka do kraja, a “debi” na meču protiv Egipta imao je i novi stadion koji je izgrađen na Komorskim Ostrvima.

Borjan je svih devedeset minuta čuvao gol reprezentacije Kanade u porazu od Sjedinjenih Američkih Država (1:4). Degenek je takođe čitavu utakmicu protiv Jordana bio u defanzivnoj liniji Australije. „Kenguri“ su u tom meču savladali rivala rezultatom 1:0.

Dres mlade selekcije Srbije u mečevima protiv Estonije (pobeda 6:0) i Rusije (poraz 0:2) nosili su Njegoš Petrović i Željko Gavrić. Petrović je u susretu protiv Estonije proveo 58 minuta na terenu, a protiv Rusije je zamenjen posle prvih 45 minuta, dok je Gavrić ušao u igru za poslednjih petnaest minuta susreta u ubedljivom trijumfu nad Estonijom.

Standardan u napadu mlade reprezentacije Crne Gore bio je Nikola Krstović. On je odigrao svih 90 minuta u remiju protiv Izraela (0:0) i 81 minut u pobedi nad Poljskom od 1:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter