6
Domaći fudbal

TUŽNA SLIKA: Zvezdaši, igra Zvezda danas!? (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.19 u 18:10

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u zaostalom meču Kupa Srbije Mačvu na svom terenu.
Utakmica bi uskoro trebalo da počne, a navijača nema ni za lek. Da li zbog radnog dana ili možda ne toliko atraktivnog protivnika, večeras je stadion ‘Rajko Mitić’ gotovo prazan. Dok je na istočnoj tribini naš reporter izbrojao 55 navijača. 

Podsetimo, Inđija, Čukarički, Radnički, Radnik, Vojvodina i Mladost Lučane su do sada obezbedili plasman u četvrt finale Kupa srbije, a ostaje da se naknadno odigra meč PartizanSpartak

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski 

0
0

6 Komentara

  1. Terziću, kada Zvezda igra liigu evrope, na utakmicama domaće lige treba pustiti navijače besplatno. Isti savet i košarkaškom klubu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Milojevicu, Terzicu,Mekela…zahvalite se publici i dajte ostavke.. Potrosili ste silne milione za ovu krs igru..Pa poslednjeg na tabeli jedva 1-0…Kaljate ugled Zvezde ovakvom igrom…Sledece godine moja sezonska i clanska nece biti produzena ako se ovaj pakao nastavi..Bez ideje svi osim malog Nikolica…Nikolic je bolji od svih ovih znalaca…toliko

    0
    0
    Odgovori
  3. Rajko mitic mora da se prevrtao u grobu kad je video ko je dobio kapitensku traku.ovim cinom milojevic je uvredio svakog sportistu,svakog navijaca zvezde,svaki normalan mozak.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezda je ovom utakmicom protiv Mačve dotakla samo dno u poseti na Marakani (oko 300 gledalaca)! Da li će ovaj podatak zabrinuti interesnu grupu koja vodi Zvezdu u nove n egativne rekorde sa posetom, zahvaljujući odvratnoj igri koja tera gledaoce!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter