1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STRAVIČNO: U sred Beograda gepekovali bivšeg fudbalera Crvene zvezde i reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 20.11.19 u 09:53

U toku noći između utorka i srede u prestonici Srbije odigrala se prava drama!

Vest iz hronike noćas je glasila da su dvojica izgrednika noćas u tri sada na Novom Beogradu pokušala da kidnapuju 20-godišnjeg fudbalera A.T.

Ispostavilo se, prenosi ‘Telegraf‘, da je u pitanju mladi reprezentativac Srbije i fudbaler Fiorentine, a dete Crvene zvezde – Aleksa Terzić.

Terzić je sa ‘orlićima’ sinoć bio u Nišu gde je naša selekcija doživela poraz 0:2, a posle meča koji je on presedeo na klupi, vratio se u Beograd kolima.

Kako se navodi, došlo je do svađe u saobraćaju, a onda su dva lica pokušala da ubace fudbalera u gepek. On ih je savladao i nekako pobegao, a prestupnici su na kraju uhapšeni u Kaluđerici posle njegove prijave policiji.

Podsetimo, Terzić je prethodnog leta napustio Crvenu zvezdu i otišao u Fiorentinu za 1.500.000 evra, a iako je prošao kompletnu omladinsku školu crveno-belih, nikada nije dobio pravu šansu u prvom timu i stoga se otisnuo u Italiju.

0
0

1 Komentara

  1. koje spinovanje o nekom tamo igracu terzicu sumnjivih kvaliteta i vrednosti … posebno se po medijima razlicite cene pojavljuju (dogovorite se kad lazete…) pare koje je navodno fkcz dobila, se spinuje. te razlicite nerealne vrednosti … ima za cilj da se: OPRAVDAJU RAD BANKOMATA a fkcz izreklamira, kako i zvezda ima igrace za koje nerealne pare po evropi dobija. ucestali su takvi naslovi i tekstovi , posle navodne prodaje pavlovica iz fkp. taj sistem i proces se svakodnevno u nas na svim poljima primenjuje … a zvezda im dodje kao vec dobaro oprobani sistem MANIPULACIJE sa naivnim navijacima … ovo sa gepekovanjem je zalosno. u nas posta moda za sve one koji imaju bilo koju lovicu. mladom coveku-momku pozelimo zdravlje i brz oporavak od stresa, uspesnu sportsku karijeru, bilo kojim bojama i klubu pripadao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter