3
Domaći fudbal

PENAL ZA ZVEZDU: Nonšalancija Boaćija, ali i kršenje pravila golmana Mačve (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.19 u 19:33

Fudbaleri Crvene zvezde u ovom trenutku vode sa 1:0, strelac gola bio je Boaći, a samo nekoliko minuta pre toga, uspeo je da promaši gol sa bele tačke.

Nakon prekida blizu šesnaesterca, domaći su brzo izveli prekid, konfuzni igrači domaćeg tima uspeli su da reaguju i zaustave opasnost, lopta je u ruku pogodila Filipa Pejovića. Danilo Grujić je signalizirao na belu tačku.

Odgovornost je u 59. minutu sa penaltika preuzeo Ričmond Boaći koji je nonšalantno šutirao i promašio ceo gol. Sa druge strane, po fudbalskim propozicijama Grujić je trebalo da ponovi kazneni udarac domaćih s obzirom da je Puletić ranije izašao, te mu nijedna noga nije bila na liniji.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

3 Komentara

  1. Mesi igra svaki treci dan, a marin svake dve nedelje.kod miloja marin je veca zvezda od mesija.tako naopakog coveka nam je sudbina dodelila.

    0
    0
    Odgovori
  2. Daleko najgori igrač Zvezde na terenu je bio tromi, spori, indolentni I nonšalantni Boaći! Gol je dao sasvim slučajno jer je golman bio pokriven!

    0
    0
    Odgovori
  3. Šta je Milojević radio ovih prethodnih 14 dana, u reprezentativnoj pauzi?! Apsolutno, ništa! Zvezda je danas igrala još sporije nego dosada! Ovo zaista na ništa ne liči! Fudbaleri Zvezde ne trče bez lopte, ne otkrivaju se, ne traže loptu! Daleko najgori igrač Zvezde na terenu je bio tromi, spori i indolentni Boaći! Gol je dao sasvim slučajno jer je golman bio pokriven!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter