1
Evropske lige

VAJNALDUM ODUŠEVIO SVET: Proslavom gola kapiten ‘Oranja’ pokazao da smo svi isti (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.19 u 23:58

Holandija je obezbedila plasman na Euro 2020. a meč sa Estonijom bio je čista formalnost za ‘lale’ Ipak, pričaće se dosta o ovom meču.

Domaći su ubedljivo slavili rezultatom 5:0. Tri pogotka večeras je postigao Žoržinio Vajnaldum koji svoju ekipu predvodi sa kapitenskom trakom na ruci mesto Virdžila Van Dajka. Pokazao je fudbaler Liverpula da ima liderski gen.

Nakon prvog gola, Vajnaldum je zajedno sa Frenkijem de Jongom jasno stavio do znanja šta misli o rasizmu koji i dalje nalazi svoje mestu među fudbalskim tribinama širom sveta. U Proslavi gola, njih dvojica su stavili ruku na ruku što je jasna poruka protiv rasizma, a njihov potez oduševio je svet.

0
0

1 Komentara

  1. Nisam rasista,ali ovi crnci vise postali kao i ovi pederi sa paradama.Stalno potenciraju boju koze i nesto slicno.Kad bjelcu ili nekome zute rase ili hispano rase kazes da je majmun onda to nije rasizam,ali kad kazes crncu onda jeste.Mislim da se tu malo pretjeruje.Pa danas nema sportske ekipe koja nema crnca u sastavu,a opet navijaci tih ekipa kada provociraju suparnicke igrace ispadose rasisti,nema logike.Sve je to izdignuto na visi nivo,kakav rasizam.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter