0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / M. Todorović

TO SE ZOVE PRAVI POSAO: Pavlović bi Partizanu mogao da donese 12 miliona evra, evo koliko je koštao njegov dolazak iz Šapca

Objavljeno: 19.11.19 u 19:32

Monako i Partizan pregovaraju oko transfera Strahinje Pavlovića, a pominje se cifra veća od 12 miliona evra sa bonusima.

Letos je Strahinja Pavlović bio na pragu Lacija, ali su ga Rimljani poslali kući sa navodnom srčanom manom. Crno-beli su u inat Italijanima produžili ugovor sa mladim štoperom i skoro mu utrostručili cenu.

Naime, Lacio je tada nudio nešto više od pet miliona evra za Pavlovića, a sada bi Partizan mogao da ga proda u Monako za 12 miliona evra plus bonuse. A, Partizan je mladog reprezentativca Srbije doveo iz Šapaca iz kluba Savacijum za 324 hiljade dinara. Te 2014. godine Strahinju Pavlovića je na Banjici gde je Savacijum igrao sa Radom otkrio Slađan Šćepović, otac Stefana i Marka Šćepovića.

– Videlo se odmah da se radi o detetu koje ima potencijal. U tom periodu smo lako nalazili ofanzivne igrače, ali je nedostajalo da se “popuni” i u odbrani, i Strahinja je na tom meču na Banjici privukao moju pažnju. Nastavio sam da ga pratim, a posle izvesnog perioda smo se na nivou škole dogovorili da ga uzmemo. Tadašnji predsednik, legenda kluba Moca Vukotić dogovorio je prelazak, mada smo sačekali godinu i po, kako bi Pavlović napunio 15 godina, jer su tako roditelji želeli – istakao je Slađan Šćepović za ‘Telegraf’.

Kasnije je posao sa Savacijumom odradio legendarni Moca Vukotić, a Strahinja Pavlović je Partizanu pristupio kada je napunio 15 godina. To se dogodilo leta 2015. godine.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter