0
Evropske lige

PRETEŽAK, NAJLENJIJI I NAJSPORIJI: Šta o kritikama javnosti kaže Eden Azar

Objavljeno: 19.11.19 u 13:47

Fudbaler Real Madrida Eden Azar rekao je da je u dobroj formi, posle kritika na račun radne etike, ali i da ima višak kilograma.

Azar je ovog leta iz Čelsija prešao u Real Madrid za transfer koji bi uz bonuse mogao da dostigne 130 miliona funti.

Nije se Belgijanac za sada najbolje snašao u Realu. Njegov učinak je jedan pogodak na 11 prvenstvenih utakmica. U poslednja četiri meča upisao je isto toliko asistencija.

Prilikom dolaska u Španiju, pojedini mediji naveli su da Azar ima višak kilograma, dok je početkom meseca bivši trener Arsenala Arsen Venger opisao Belgijanca kao „preteškog“.

Azarov bivši saigrač iz Čelsija Džon Obi Mikel rekao je za Azara da je „najlenji igrač sa kojim je igrao“. Azar je za Skaj rekao da je potpuno spreman i da se uvek trudi da prikaže najbolju igru, za Real i Belgiju.

– Poslednjih mesec dana sam u dobrom stanju, bez povreda. U dobroj sam formi. Kada sam na terenu uvek dajem sve od sebe za klub i reprezentaciju i želim da zadržim to – naveo je on.

Azar je 2012. godine iz Lila prešao u Čelsi, za koji je odigrao 352 utakmice i postigao 110 golova. Sa londonskim klubom osvojio je dve titule u Premijer ligi, dve Lige Evropa, FA kup i Liga kup. Odigrao je 105 utakmica za Belgiju i postigao 32 gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter