0
Evrokupovi

FOTO: Twitter Screenshot

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Dejan Stanković dobija posao u Interu!

Objavljeno: 19.11.19 u 15:10

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije uskoro će se vratiti u Italiju. Dejan Stanković će dobiti posao u klubu u kome je ostavio dubok trag navode italijanski mediji.

Četiri godine nakon odlaska sa ‘Đuzepe Meace‘ gde je ostao i nakon igračke karijere u ulozi skauta, Dejan Stanković se ponovo vraća u Milano. Bivši kapiten Srbije uzeđe učešće u radu omladinske škole crno-plavih.

Korijere delo sport‘ navodi da će Stanković raditi sa timom od 15 do 19 godina. Ali se za sada ne precizira tačno koja će njegova uloga biti u timu. Poznato je da će sarađivati sa svojim sinovima Filipom i Aleksandrom.

Stanković je dres „neroazura“ nosio od 2004. do 2013. godine, odigrao je 326 utakmica i dao 42 gola i zaslužio mesto u klupskoj „Kući slavnih“. Za reprezentaciju Srbije ima 103 nastupa i po tome je drugi iza rekordera Branislava Ivanovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter