4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda / NIkola Mitić

MILOJEVIĆ: Želimo završnicu Kupa Srbije! Patriota sam, verujem u plasman Srbije na EP!

Objavljeno: 19.11.19 u 14:12

Crvena zvezda će sutra od 18 časova dočekati Mačvu u okviru osmine finala Kupa Srbije, a očekivanja pred susret sa timom iz Šapca, izneo je šef stručnog štaba Zvezde Vladan Milojević.

Milojević ističe da će Crvena zvezda učiniti sve što je u njenoj moći da dođe do završnice Kupa Srbije. 

– Kup je veoma bitan za nas, daćemo sve od sebe da dođemo do završnice i da se borimo za trofej. Mačva je ekipa čija pozicija na tabeli u domaćem prvenstvu, ne prikazuje njihov realan kvalitet. Uz vredan rad i trenera Aničića koji je iskusan i koji je već ostvarivao uspehe sa Mačvom, utisak je da ih očekuju bolji rezultati. Kup utakmice nemaju dodirne tačke sa prvenstvom, tako da trebamo da budemo oprezni. Spremali smo se tokom reprezentativne pauze, radimo dobro, imamo reprezentativce koji su se vratili, kao i neke koje čekamo da dođu. Želimo da osvojimo Kup Srbije – rekao je Milojević.

Milojević je o ekipi iz Šapca govorio u superlativu.

– Oni su prevashodno ekipa koja ima težak domaći teren i publiku koja je orijentisana ka lokal-patriotizmu sa velikim brojem igrača iz Šapca ili okoline. Svi oni žive za Mačvu. Međutim, videli smo i u prvenstvu da su neugodan tim, ušli smo u paniku, ali smo uspeli da trijumfujemo. U svakom slučaju verujem u moje igrače – istakao je Milojević i dodao da je zdravstveno stanje Matea Garsije bolje i da je od lekarskog tima dobio zeleno svetlo da se naredih dana priključi radu ekipe.

Crveno-bele očekuje veoma gust raspored, jer će u narednih mesec dana odigrati čak osam utakmica.

– Nemamo vremena za treninge. Uspeli smo u pauzi i bez reprezentativaca da odradimo dobar posao, ali su nam to neki poslednji ozbiljni treninzi pred zimsku pauzu. Sve posle ovog će se bazirati na oporavku igrača i pripremama za naredne utakmice. To je sport, prilagodićemo se tome na najbolji mogući način – napomenuo je Milojević.

Šef stručnog štaba Zvezde  se pohvalno izrazio i o reprezentaciji Srbiji, istakavši da veruje u prolaz na Evropsko prvenstvo.

– Veliki sam optimista kada je u pitanju naša reprezentacija, jer sam patriota. Volim Srbiju i uvek verujem da možemo da pobedimo. Nadam se da ćemo proći baraž, a naravno da mi je i drago što su i fudbaleri Crvene zvezde deo našeg nacionalnog tima – podvukao je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda / NIkola Mitić

0
0

4 Komentara

  1. Uvek ista matrica sa pohvalama na račun sledećeg protivnika samo se menja ime protivnika! Sve ostalo je isto! Uvek ista stereotipna banalizovana priča! Ponuda repriznih izjava mu je bogata, ali on treba ponuditi i neke nove sadržaje, one koji tek treba da postanu legendarni, da postanu deo pop-kulture! Što se tiće Milojevićevog patriotizma i on je pod znakom pitanja, jer šta mu radi sin u dresu grčke mlade reprezentacije?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Milojević kaže za sebe da je veliki patriota i da voli Srbiju, ali kako ga novinar HS nije pitao kako to da mu sin igra za mladu reprezentaciju Grčke?! Možda iz dosade!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter