0
Fudbal

KVALIFIKACIJE ZA EP: ‘Orlići’ sve dalje od cilja, Rusi slavili na ‘Čairu’

Objavljeno: 19.11.19 u 21:00

U 6. kolu kvalfikacija za Evropsko prvenstvo igrača do 21 godine Srbija je u Nišu poražena od Rusije 2:0 (2:0).

Došao je Ilija Stolica, ali se tim stabilizovao nije. Rusija je posle pobede u prvom meču u Saransku, Srbiju pobedila i u Nišu. Time su šanse naše selekcije još manje da se nađe na kontinentalnom prvenstvu.

Rusi su brzo poveli na ‘Čairu’, igrao se osmi minut kada je Sulejmanov izbegao ofsajd zamku, Čalov se našao sam pred golmanom Ilićem i ‘poentirao’ – 1:0. Srbija je pokušala brzo da uzvrati, a najbliža golu bila je u 24. minutu kada je posle centaršuta Stuparevića, Joveljić tukao glavom i pogodio stativu. U 44. minutu Rusija je postigla novi gol, Stuparević je izgubio loptu na sredini terena, sevnula je kontra, pokušao je jedan Rus da šutira sa distance, Marković ga je blokirao, lopta je stigla do Sulejmanova, a ovaj se nije pokolebao – gol – 2:0.

Srbija je u 52. minutu oštećena za penal, ali uzalud su se naši fudbaeri bunili. Srbija je najbolju šansu imala u 78. minutu kada je Čumić centrirao, lopta je stigla do Vidosavljevića, ali je ovaj šutirao preko gola. Poraz Srbije za tešku situaciju pred nastavak kvalfikacija za Evropsko prvenstvo.

SRBIJA – RUSIJA 0:2
/Čalov 8, Sulejmanov 44/

Niš.
Stadion: Čair.
Sudija: Huan Martinez Munuera (Španija).

Srbija (4-3-3): M. Ilić – Marković, Veselinović, Mašović, I. Ilić – L. Ilić, N. Petrović (od 45. Birmančević), Nišić – Stuparević (od 62. Čumić), Joveljić (od 72. Vidosavljević), Adžić (od 72. Tedić).
Rusija (4-3-3): Safonov – Raskazov, Divejev, Evgenjev, Lisov – Umjarov, Kučaev (od 65. Golubev), Obljakov – Sulejmanov, Čalov (od 72. Ignjatjev), Lomovicki.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: HotSport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter