9
Domaći fudbal

FOTO-UBOD: Utakmica na oranici u Boru i sudija u stilu sumo rvača (FOTO)

Objavljeno: 19.11.19 u 18:44

Navikli smo na sve i svašta u srpskom fudbalu, ali slika koja nam je stigla iz Jagodine danas je odnela apsolutnu pobedu.

Jagodina Tabane prva je u Omladinskoj ligi istične Srbije. Ipak, navijači iz Jagodine su nezadovoljni posle gostovanja u Boru. HotSportu se javio verni čitalac iz Jagodine i dostavio nam fotografiju utakmice derbija Omladinske lige istočne Srbije između Bora i Jagodine Tabane.

Na slici se vidi sudija poveće kilaže, a naš čitalac se pita da li je normalno da ovako izgleda jedan sportski arbitar. Takođe, na tapetu se našao i teren Bora koji po njegovim rečima više liči na ‘oranicu’…

FOTO: HOTSPORT/Verni čitalac

FOTO: HotSport/Verni čitalac

0
0

9 Komentara

  1. Trebalo bi da sudi, zna Pravila igre i bude fer, korektan i pošten, nećete da ga ženite??? Džaba mu lepota, ako je sve suprotno….

    0
    0
    Odgovori
  2. E, moj verni citaoce.Bilo bi lepo da si poslao neku sliku nekog gola koji si postigao u Boru.Ovako skreces paznju sa debakla u Boru,omalovazavajuci coveka ne zbog kilaze koju on sa ponosom nosi, vec zbog poraza za koji mislis da je on kriv.A nije.Gledao sam utakmicu i ne videh ni jednu sansu tvojih pulena sa Wemblija.Podsetio bih te da je jesen i da su vecinom stadioni u losem stanju.Sledeci put kada dodjete povedite i sudije,manekene,a Ja Vam garantujem da ce te opet izgubiti.Deca koja trenutno nastupaju za ekipu Bora bi se prosetala ovom ligom,da se ne ulazi po kljucu u visi rang i mi smo toga svesni,za razliku od Vas.U kom segmentu ste nadigrali domacine,voleo bih da napisete.Ni ove godine Vas kljuc ne otvara vrata veceg ranga.Na kraju verni citaoce bilo bi lepo da nam se imenom i prezimenom obratite.Verni pratioc Borana Slavisa Busic…

    0
    0
    Odgovori
  3. U tekstu nije navedeno sramno sudjenje od strane arbitra koji je “dosledan“ da sudi omladinsku ligu Istocne Srbije, kao i nezapamcenu kradju u fudbalu. Sramota…

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne kažem da treba sudija u ovakvom stanju suditi omladincima, ne treba suditi u bilo kom rangu takmičenja, to jeste

    0
    0
    Odgovori
  5. Po kadru iz koga je slika dobijena vidi se da je došlo sa gostujuće klupe, da su dobili utakmicu sumnjam da bi ovo izašlo ovde sada

    0
    0
    Odgovori
    • Ovaj sudija je nekad pokušao da igra fudbal, ali nakon par godina je skontao da nije za to, zatim se expresno prebacio na suđenje(da pokaže kako bi to trebalo da izgleda kad vec on nije mogao). Sve sudije koje poznajem prošle su ovu fazu života.

      0
      0
      Odgovori
    • Majstore koliko sam razumeo poenta teksta je u izgledu sudije a ne u rezultatu utakmice??? Ako je po tebi normalno da sudija koji sudi omladincima izgleda ovako želim ti sve najbolje u životu i da uvek gledaš ovakve sudije šta god gledao!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter