2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

AKCIJA ZVEZDE: Kupi kartu za meč sa Mačvom, čeka te popust na ulaznicu za duel Bajernom

Objavljeno: 19.11.19 u 11:10

Uoči utakmice Kupa Srbije sa Mačvom, koja se igra sutra od 18 časova, zvezdaši će imati pogodnost da, uz kupljenu kartu za ovaj meč, dobiju popust od 20% na cenu ulaznice za utakmicu Lige šampiona protiv Bajerna.

Od sutra pa sve do utakmice Crvena zvezda – Bajern, koja je na programu u utorak 26. novembra, svaki navijač koji priloži kupljenu kartu sa utakmice Kupa Srbije protiv Mačve, može da kupi ulaznicu za utakmicu sa Bajernom:

Cena pojedinačne karte za duel sa Bajernom, uz priloženu ulaznicu sa meča protiv Mačve je:

Sever: 3.600 dinara;

Jug: 3.600 dinara;

Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 9.000 dinara;

Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 9.000 dinara;

Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 11.000 dinara.

Podsećamo vas da ulaznice za meč protiv Mačve možete kupiti danas, od 10 časova do 18 sati, kao i u sredu, na dan utakmice, od 10 sati do početka meča. Plaćanje karata za Ligu šampiona na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks što uključuje i mogućnost plaćanja na maksimalno tri rate za kreditne kartice Banke Inteza. Popust se ne može ostvariti na bazi besplatnih ili sponzorskih ulaznica.

Sezonci i članovi kluba imaju pravo na kupovinu četiri ulaznice sa popustom. Klub je učinio sve da omogući navijačima na tribinama da naprave pravi crveno-beli spektakl i da na krilima njihove podrške prvotimci Crvene zvezde ostvare dobar rezultat u duelu koji može da im otvori put do osmine finala Lige šampiona!

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić 

0
0

2 Komentara

  1. Interesna grupa koja vodi Zvezdu u neizvesnu budućnost je konačno uvidela da su napravili još jedan kiks, ovaj puta sa cenama ulaznica, pa pošto znaju kako ide prodaja karata, pokušavaju da izvade stvar nudeći nekakve popuste! Ko su oni da nama navijačima Zvezde nude tamo neke bezznačajne popuste?! Oni su instalirali sebe, uz pomoć aktuelne politike, kao meru društvene stvarnosti na mestima u Zvezdi na kojima su i sada misle da su vlasici Zvezde i da mogu da nam propisuju terapije u vidu ulaznica! Ovaj put neću iz inata da idem na utakmicu, gledaću je na TV, pa neka oni zezaju članove svojih užih porodica!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter