0
Fudbal

FOTO: FSS

‘SAN’ URADIO PROJEKCIJU ŽREBA: Englezi strahuju da će Srbija proći baraž Lige nacija!

Objavljeno: 18.11.19 u 21:25

Englezi strepe od ovakvog scenarija.

Žreb za Evropsko prvenstvo u fudbalu održaće se već 30. novembra, iako do tada neće biti poznati svi učesnici, budući da će se baraž Lige nacija, u kom će učestvovati i Srbija igrati tek u martu naredne godine.

Srbija će tada imati zadatak da savlada Norvešku, a potom i pobednika duela Škotska-Bugarska, kako bi prvi put posle 20 godine obezbedila učešće na kontinentalnom šampionatu.

Ipak, već se prave određene projekcije izvlačenja kuglica, a renomirani engleski ‘San’ se bavio detaljnim kalkulacijama.

Budući da bi Srbija bila u poslednjem šeširu, a Engleska u prvom, ‘San’ tvrdi da bi ove dve selekcije bile u grupi, jer su u jednoj varijanti smestili Francusku, Portugaliju i Srbiju, a u drugoj Poljsku, Finsku i Bugarsku, ukoliko bi prošli plej-of gde je i Srbija.

– Engleska je izborila plasman na EP poprilično lagano, ali tamo možemo da dobijemo grupu smrti. Ako nam se desi da igramo protiv Francuske, Portugalije i Srbije, koja igra baraž, onda je to noćna mora za nas – stoji u tekstu ovog medija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter