0
Fudbal

PRŠTALO U TEL AVIVU: Mesi želeo fizički obračun sa Kavanijem! (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.19 u 23:10

Prijateljski duel Argentine i Urugvaja u Tel Avivu imao je sve, samo ne odlike prijateljskog.

Kada igraju Južnoamerikanci, nije bitno da li je rezultat u prvom planu ili ne. To su večeras pokazali Argentinci i Urugvajci, koji su u Tel Avivu odigrali meč koji je završen rezultatom 2:2 (0:1) uz puno bure na terenu.

Najburnije je bilo na kraju prvog poluvremena kada su u klinč ušli Edinson Kavani i Lionel Mesi. Kako su argentinski mediji preveli i objavili, Kavani je Mesija pitao: ‘Da li hoćeš da se biješ?’, na šta je Argentinac odgovorio ‘Kad god hoćeš’.

Saigrači su sprečili dalji sukob, ali i nastavili da se biju na terenu u drugom poluvremenu. Bilo je oštrih startova na sve strane, a tukli su gotovo svi Urugvajci, pre svih Vesino, Godin

Kada je reč o golovima, prvi je na meču postigao Kavani u 34. minutu, da bi Argentina izjednačila golom Aguera u 63. minutu.

Suarez je pet minuta kasnije doneo novu prednost svojoj selekciji, a remi je stigao u drugom minutu nadoknade kada je Pecelja pogodio iz slobodnog udarca za krajnjih 2:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter