5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

PRESEČNO: Zvezda na zimu smanjuje broj stranaca!

Objavljeno: 18.11.19 u 10:15

Priprema se prodaja dvojice igrača sa stranim papirima, najbliži odlasku je napadač Ričmond Boaći, ali ne i samo on.

Polako se kuje plan za zimski prelazni rok, a kako saznaje HotSport, Crvena zvezda je donela odluku da smanji broj stranaca i da u 2020. godini na spisku bude šest igrača sa stranim pasošem. Ovo je očekivan i pravi potez, pošto na domaćoj sceni do leta mogu da nastupe četiri igrača sa inostranim papirima ili da neko potraži srpsko drzavljanstvo.

Primarna je prodaja Ričmonda Boaćija i da na poziciji napadača ostanu Tomane i Milan Pavkov, a uloga Marka Marina je cementirana i on neće bar za sada dobiti ‘zeleno svetlo’ da napusti klub. Španac Hose Antonio Kanjas, Brazilac Žander i Holanđanin Radživ van la Para imaće verovatno novu šansu da sa ekipom prođu pripremni period i onda pokušaju da potvrde da mogu da budu bitni šrafovi u ekipi šampiona Srbije.

Bez obzira što se pregovara oko produžetka ugovora sa El Fardu Benom u slučaju dobre ponude realan je rastanak, a što se tice domaćih igrča dozvolu da odu imaće samo oni koji budu imali konkretnu ponudu na stolu, a da ona zadovoljava sve strane. Ubrzo od 1. januara se otvara „zimska pijaca“, nema sumnje da će biti veoma radna za upravu kluba iz ‘Ljutice Bogdana’.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

5 Komentara

  1. Da li se neko seća kako je Terzić samo mesec dana pre letnjeg prelaznog roka izjavljivao za medije kako je Joveljić Zvezdina dugoročna perspektiva a slično je bilo I za mladog beka Terzića! I šta je na kraju bilo?! Ispostavilo se da nas je Terzić slagao! Sve je bilo suprotno! Tako i sada ništa ne verujem glasinama koje dolaze iz Zvezde a siguran sam da će “kapitalci” Ben i Boaći još dugo i dugo uredno posećivati blagajnu Zvezde, ne zbog toga što Zvezda ozbiljno račun a na njih, nego što jednostavno ne postoji interesovanje za te dve prevare od fudbalera!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa zar pavkov nije imao ponudu od 5 miliona?lagali ste i navijace i sami sebe izjavljujuci igromne glupisti,sto vama inace i prilici.sada nove lazi o prodaji ove dvojice.pa ko ce to da kupi?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter