1
Evropske lige

FIRENCA SE TRESE, A NIJE ZEMLJOTRES: Iz Španije stiže ‘koverta’ sa više od 40 miliona evra za Srbina!

Objavljeno: 18.11.19 u 11:20

Nisu samo Englezi u igri, sada su se u trku za Nikolu Milenkovića uključili i Španci, bar tako javlja dobro upućena u dešavanja u Firenci ‘El Nacione’.

Prvi se javio Mančester junajred, ali se sada u igru uključiča Barselona. To je potvrdio toskanski ‘El Nacione’ koji važi za dobro upućen u dešavanja na ‘Artemio Frankiju’. Navodno, Barselona je spremila više od 40 miliona evra za Nikolu Milenkovića.

Kataloncima je hitno potrebna rekonstrukcija poslednje linije koju čine Đerar Pike, Klemon Lengle i Samjuel Umtiti. Navodno, Fiorentina je spremna da proda Srbina za 40 miliona evra i tako zaradi novac za pojačanja u zimskom prelanzom roku.

Kao zamena za Nikolu Milenkovića pominje se Strahinja Pavlović iz Partizana u kom bi ‘viola’ dobila supertalentovanog štopera i novu potencijalnu dobru prodaju kroz par godina.

0
0

1 Komentara

  1. Partizan ce debelo da se opari …..prvo od Milenkovica procenat a onda ce Viola da iskesira jedno 15 mil za Strahinju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter