0
Domaći fudbal

VELIKA ŽELJA CRNO-BELIH: Istina je, treniram sa Partizanom!

Objavljeno: 17.11.19 u 12:30

Neki razgovori o mogućem potpisu i transferu već su obavljeni.

Kada je doveden Lazar Marković, bilo je u planu da kao slobodan igrač za Partizan potpiše i Slobodan Rajković.

Međutim, to se izjalovilo i crno-beli nisu dobili veliko pojačanje. Ipak, bivši reprezentativac Srbije sada je među crno-belima, ali samo na treninzima.

– Treniram sa Partizanom. Želim da budem potpuno spreman kada dođe do toga da potpišem ugovor – izjavio je Rajković za ‘Tuttomercato’.

Za sada, ne razmišlja o Partizanu kao prvoj opciji.

– Primarna opcija mi je Italija, naravno. Treniram sa Partizanom, fizički sam potpuno spreman i spreman sam da pružim dobre igre – ističe bivši reprezentativac.

Prošle sezone igrao je u Palermu. Nedavno se spominjalo interesovanje Peruđe.

– Da, istina je. Dobio sam neke ponude, ali nismo došli do dogovora. Voleo bih da pronađem angažman u Seriji A, ako ne uspem onda ću razmatrati druge ponude.

Takođe, bila je tu i ponuda Đenove letos.

– Ponuda Đenove je bila dobra, ali jedna osoba koja više nije u klubu – ne mislim na trenera – loše je govorila o meni. Kada takve glasine krenu mnogi pomisle kako je to istina i možete da imate ozbiljne poteškoće. Ja sam zdrav. Žao mi je što u klubu verovali toj osobi – zaključio je Rajković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter