0
Domaći fudbal

MAKSIMOVIĆ: Imamo šansu protiv Norveške! MILIVOJEVIĆ: Srećni smo što imamo Mitrovića!

Objavljeno: 17.11.19 u 18:42

Srpski fudbaleri su u poslednjoj kvalifikacionoj utakmici ispustili bodove protiv Ukrajine primljenim golom u poslednjem minutu meča

Nakon meča Nemanja Maksimović i Luka Milivojević izneli su svoje viđenje utakmice za srpske medije.

Maksimović smatra da je ‘orlovima’ nedostajala sportska sreća.

– Šteta što smo primili drugi gol između pet nogu. Imali smo poboljšanje u igri. Nekad nam nedostaje sportska sreća, ali bolje danas nego u baražu. Norveška je kvalitetna reprezentacija, ali mi polako prihvatamo šta selektor traži od nas. Potrudićemo se da iskoristimo njihove mane, imamo šanse. Imamo 25 igrača koji u svakom trenutku mogu da igraju, selektor na ovim utakmicama ima šansu da vidi sve igrače i na koga može da računa – istakao je vezista Hetafea.

Kapiten Kristal Palasa žali za ispuštenom pobedom…

– Fudbal je to, igra se do poslednjeg sekunda. Sreća treba i da se zasluži. Generalno, uradili smo dosta toga, igrali smo protiv ekipe koja je izborila direktan plasman na Evropsko prvenstvo. Moje mišljenje je da smo bili bolji od njih – kazao je Luka Milivojević

Istakao je Milivojević da svi treba da budu u službi tima.

– Imamo šansu kroz baraž. Ne treba sad se traži razlog što sam bio na klupi, šef je taj koji bira tim, svi moramo da budemo u službi tima i kao jedna celina. Samo tako možemo da napredujemo i da ostvarimo dobre rezultate. Teško mi je da čitam tuđe misli, ali bih se zahvalio ljudima koji su došli. Hvala svima koji su došli. Najbitnije da izvlačimo pozitivne stvari iz svake utakmice. Sjajno je što je Mitrović nastavio golgeterski niz, daje golove redovno i svi smo srećni što ga imamo – poručio je Luka.

Izabranici Ljubiše Tumbakovića su kvalifikacije završili na trećem mestu, sa bodom manje u odnosu na drugoplasirani Portugal, a na proleće će preko baraža pokušati da se domogne dugo čekanog Evropskog prvenstva.

FOTO: FSS 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter