3
Domaći fudbal

FOTO: FS Srbije

DESILO SE NEŠTO ČUDNO: Rajković objasnio šta se desilo kod drugog gola Ukrajine!

Objavljeno: 17.11.19 u 18:17

„Orlovi“ nisu uspeli da savladaju Ukrajinu gosti su stigli do remija 2:2. golom u poslednjim trenucima meča.

Nakon meča pred novinare je izašao golman Srbije Predrag Rajković

– Dobro smo počeli utakmicu, držali smo loptu, dali rano gol, ali smo primili dva pogotka iz naših grešaka, koje ne smeju da nam se ponavljaju. Odigrali smo konkretnu utakmicu. Kod drugog gola Ukrajine se desilo nešto čudno, lopta je dobila efe, odbila se od nečije noge i ušla čudno. Nisam mogao bolje da reagujem. Ali, dobro, bolje sada da se desi, nego u nekoj važnoj utakmici – istakao je Rajković.

Srbija će mesto na Evropskom prvenstvu tražiti protiv Norveške u baraž turniru.

– Hteli smo kroz kvalifikacije da odemo na Evropsko prvenstvo, kako bismo se na proleće pripremali za Euro, ali tako se namestilo. Moramo da gledamo sada Norvešku i da se pripremimo što bolje – rekao Rajković.

Upitan je čuvar mreže Srbije i da li ga je iznenadio mali broj navijača.

– I jeste i nije. Da smo se mi pitali za prolaz dalje bilo bi više publike. Znali su navijači da nemamo velike šanse i zato su došli u malom broju – poručio je Rajković

FOTO: FSS 

0
0

3 Komentara

  1. Ako jado od selektora shvati da boljeg centarhalfa nemamo od Kalabe, nema nista od EP! Da on je mlad ali mladost barem iskreno gine za svoju zemlju!
    A dali je uopste cuo za Sasu Zdjelara koji igra u velikoj formi celu godinu a plus je uigran sa malim Maksom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter