0
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ IMA ‘KLJUČ U RUKAMA’: Ibra možda i pojača Bolonju!

Objavljeno: 16.11.19 u 18:30

Zlatan Ibrahimović se oprostio od Los Anđeles Galaksija i najavio da će preći u klub koji je spreman da izdvoji za pola sezone četiri miliona evra.

Spekuliše se o tome da bi Ibrakadabra mogao da pojača Bolonju. O tome je danas govorio sportski direktor crveno-plavih Rikardo Bigon.

– Stvar je vrlo jednostavna, čak i oko ideje tako kompleksne kao ova. Odnos između našeg trenera i Ibrahimovića je veoma snažan. Mihajlović i Ibrahimović su veoma povezani. Šveđanin je pristao na ideju o dolasku u Bolonju uzme u razmatranje – rekao je Rikardo Bigon.

Bolonja je spremna da čeka Zlatana Ibrahimovića.

– Izbor je na Ibri. Mi smo fascinirani ovim potencijalnim poslom, ali to nije situacija koju možemo 100 odsto da kontrolišemo. Naša otvorenost za posao je i više nego pozitivna – zaključio je Bigon.

Mihajlović i Ibrahimović su već sarađivali od 2006. do 2008. godine, kada je Srbin bio pomoćnik Roberta Manćinija na klupi Intera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter