0
Fudbal

KVALIFIKACIJE ZA EP: Vels je u igri, braća Azar se igrala u Sankt Peterburgu (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.19 u 20:15

Najzanimljivije bilo je u grupi ‘E’ gde je Vels pobedio Azerbejdžan u Bakuu i ostao je u igri za plasman na Euro.

‘Zmajevima’ je ovo bio veoma važan meč u borbi za ostanak u igri za kontinentalni šampionat. Vels je slavio sa 2:0 protiv Azerbejdžana golovima Mura u 10. minutu i Vilsona u 34. minutu. ‘Zmajevima’ je sada potrebno da na svom terenu u Kardifu savladaju Mađarsku i preteknu je na drugom mestu.

U ‘I’ grupi je sve jasno gde su Belgija i Rusija već prošle na EP. Danas je u Sankt Peterburgu odigran derbi, a slavili su ‘crveni đavoli’ sa ubedljivih 4:1. Bio je to šou braće Azar na severu Evrope.

Belgija je Rusiju načela u 19. minutu kada je Eden Azar uposilo brata Torgana, a ovaj postigao prelep gol. Gosti su do drugog gola stigli u 33. minutu kada je Lukaku spustio loptu, a Eden Azar je zakucao u gol. Belgija je do trećeg gola stigla u 40. minutu, bila je to sjajna kontra u kojoj je De Brujne izašao sam na golmana Giljermea, vezista Sitija nije bio sebičan, asistirao je do Azara, a ovaj pogodio za – 3:0.

Gosti su do četvrtog gola stigli u 79. minutu kada je Lukaku usekao ka sredini, šutirao sa ivice kaznenog prostora i pogodio. Počasni gol za Rusiju postigao je Džikija u 79. minutu.

U ‘G’ grupi je Slovenija na svom terenu uz dosta muke pobedila Letoniju 1:0, a gol odluke bio je autogol Tarasovsa u 53. minutu. Slovenija je i dalje u igri za Euro.

DANAS:

C grupa:

20.45 Nemačka – Belorusija
20.45 Severna Irska – Holandija

E grupa:

Azerbejdžan – Vels 0:2 (0:2)
20.45 Hrvatska – Slovačka

Slobodna je Mađarska

G grupa:

Slovenija – Letonija 1:0 (0:0)
20.45 Austrija – Makedonija
20.45 Izrael – Poljska

‘I’ grupa:

Kipar – Škotska 1:2 (0:1)
Rusija – Belgija 1:4 (0:3)
San Marino – Kazahstan 1:3 (0:3)

Sve tabele kvalfikacija za Evropsko prvenstvo možete pogledati OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter