0
Fudbal

TRAGEDIJA: Mladi reprezentativac Srbije napustio pripreme posle vesti o smrti brata! (FOTO)

Objavljeno: 15.11.19 u 13:48

Tužne vesti svega nekoliko sati pred meč mlade reprezentacije Srbije protiv Estonije u Nišu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Mladi srpski fudbaler Nikola Čumić napustio je pripreme mlade reprezentacije Srbije. Njega je u Nišu potresla tragična vest da mu je rođeni brat umro posle teške bolesti. On je tome obavestio selektora Iliju Stolicu i FS Srbije koji su izrazili najdublje saučešće porodici Čumić.

– Nažalost, nismo kompletni. Želim da izjavim saučešće porodici Nikole Čumića, koji je imao smrtni slučaj u porodici. Izgubio je brata. To je strašna stvar. Svi smo mislima uz njega i njegovu porodicu. To nas je poremetilo, ali verujem da ćemo u tome znati da nađemo snage i motiva za oba meča i posvetimo ih Čumićevom bratu – istakao je selektor Ilija Stolica.

FOTO: Nikola Čumić/Instagram

Mlada reprezentacija Srbije igra danas protiv Estonije od 19 časova na stadionu ‘Čair’ u Nišu. HotSport ovom prilikom izjavljuje saučešće porodici mladog fudbalera Nikole Čumića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter